Indelingen landelijke teams bekend

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De indeling van onze twee hoogste teams, die in de 3e divisie uit zullen komen, is bekend.

SVE 1 treft weer wat bekenden in een op het oog zware poule. Allereerst Hilversum 4, met o.a. Wouter van der Mark en Raymond van Putten. Verder DOV 1, met de broer van onze eigen Mark Heemskerk. Litac 1 met Robert Kock trof SVE 1 een jaar geleden ook al. GTTC Groesbeek 1 is voor SVE ook geen onbekende, al is het al weer enige tijd geleden dat beide clubs elkaar troffen. HTC 2 werd overtuigend kampioen in hun afdeling en is de grote onbekende voor SVE.

Op papier zijn SVE en Hilversum de favorieten in deze poule, waarbij veel af zal hangen van de samenstelling waarin beide viermansteams ter strijde gaan trekken. Litac lijkt het zwakste team in de poule.

SVE 1 opent op 31 januari thuis tegen GTTC Groesbeek!

SVE 2 (Remco Haring, Peter Marijn, Jan Mulder, Sean Bakker) treft met Rega en TT Nijmegen ook twee bekende verenigingen. Nijmegen trof SVE de afgelopen seizoen meermaals, terwijl we bij Rega o.a. Ian de Graaf treffen. Verder mag SVE 2 tweemaal naar het zuiden des land: Maastricht 1 en Westa 2. Maastricht is een kleine vereniging met slechts 4 teams, maar werd wel kampioen in de Afdeling. Het team heeft drie sterke en twee zwakke spelers, dus veel zal afhangen van de opstelling. Westa daarentegen bestaat uit vrouwelijk talenten uit het Eredivisieteam van Westa, aangevuld met de eveneens jeugdige Nick van Birgelen. Tot slot maakt ONI 1 de poule compleet.

Het wordt een spannend seizoen voor SVE 2. Maastricht, dat meteen de eerste wedstrijd naar Utrecht komt, lijkt op papier het zwakste team. Verder moet SVE ervoor zorgen dat ze ONI onder zich houden. De overige teams lijken, op papier, iets te sterk.

Zet alvast 31 januari, 7 maart, 14 maart, 4 april en 25 april in je agenda, want dan spelen beide teams thuis!

Jasper GraaffIndelingen landelijke teams bekend

Laat een reactie achter