Bent u op zoek naar leuke indoor activiteiten in Utrecht? Kom dan tafeltennissen bij Tafeltennisvereniging SVE. Wij zijn een grote tafeltennisvereniging in Utrecht met leden die in leeftijden variëren van 6 tot 80 jaar. Wij beschikken over onze eigen zaal, zijn alle avonden geopend voor trainingen of vrij spelen en in het weekend voor competitie, toernooien en evenementen. Tafeltennis is de ideale indoor activiteit voor jong en oud. Dus zoekt u nog een leuk groepsuitje? Dan biedt Tafeltennisvereniging SVE u mogelijkheden.

Bedrijfskampioenschappen

Eén van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben zijn de Utrechtse bedrijfskampioenschappen. Wij organiseren dit jaarlijkse evenement, waar u al vanaf 3 personen aan deel kunt nemen. Niet alleen is dit toernooi geschikt als bedrijfsuitje, het is tegelijkertijd ook een uitstekende kans om te netwerken en uw bedrijf meer op de kaart te zetten. Zijn deze kampioenschappen voor u nog een stap te ver en wilt u liever eerst eens een gezellig potje pingpongen met collega’s? Dan kunnen wij ook een clinic voor u verzorgen.

Tafeltennis clinic

Een andere leuke invulling voor uw groepsuitje is de tafeltennis clinic van Tafeltennisvereniging SVE. Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden, wat het uitermate geschikt maakt als groepsuitje. De clinic duurt ongeveer 2-3 uur. Wat u zich hierbij voor kunt stellen?

 • Ontvangst met een drankje in de gezellige bar van SVE
 • Uitleg over de spelregels van tafeltennis met een quiz
 • 1 uur training, gegeven door één van de gecertificeerde SVE trainers
 • 1 uur mini toernooitje en huldiging van uw kampioen
 • Eventueel een hapje en een borrel

Meer informatie

Is tafeltennissen precies de indoor activiteit in Utrecht waar u naar op zoek bent? Kom dan gerust eens kijken bij Tafeltennisvereniging SVE. Bij ons kunnen zowel de beginnende als gevorderde tafeltennissers lid worden. Dus ook wanneer u hier nog helemaal niet mee bekent bent, bent u bij ons van harte welkom. Wij nodigen u dan ook graag uit om een aantal keer mee te trainen. Zo kunt u zelf ervaren of tafeltennissen voor u geschikt is. Wilt u graag meer informatie of bent u benieuwd wanneer u mee kunt komen trainen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 030 – 26 16 970 of stuur een mail naar info@ttvsve.nl. Wij helpen u graag verder!

Contact

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Ron van der MaarelIndoor activiteiten Utrecht