Inschrijven Bekercompetitie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De Afdelingscompetitie is bijna ten einde, dus het is weer tijd voor de Bekercompetitie. De Bekercompetitie begint dit jaar in de week van 25 april – 1 mei. Jeugdleden kunnen meedoen als je geboren bent voor 01-07-2001.

Maximaal 7 spelers
Er zijn dit jaar een aantal veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren. Belangrijk is dat er een maximum gesteld is voor het aantal spelers per team: zeven. Ook mag een speler alleen uitkomen in de knock-out fase als deze speler minimaal eenmaal heeft meegedaan in de poulefase. Als je een team opgeeft, zorg dan dat je zeker weet dat je de weken erna steeds minimaal vier spelers beschikbaar hebt.
TTapp
Ook een belangrijke wijziging is dat de Bekercompetitie volledig via TTapp geregeld wordt. Je kunt zelf je team opgeven via de app (of via ttapp.nl). Tijdens de wedstrijden worden via ttapp de spelers opgegeven die meedoen, waarbij ttapp automatisch het aantal punten berekent dat voorgegeven moet worden door één van de spelers. De uitslagen moeten ook via TTapp worden opgevoerd.
Lees alle informatie op de site van de Afdeling Midden: http://midden.nttb.nl/competitie/bekercompetitie/huidig-seizoen/
Wil je meedoen met de Beker? Verzamel dan genoeg spelers voor een team en geef het team op via TTapp. Lukt dit om de één of andere reden niet, neem dan contact op met mij. Vergeet niet bij ‘Opmerkingen’ in te vullen op welke avond je de thuiswedstrijden wilt spelen.
Wil je meedoen met de Beker maar heb je geen team? Geef je dan op bij mij. Ik zal kijken of ik een team voor je kan vinden.
Jasper GraaffInschrijven Bekercompetitie

Laat een reactie achter