Inschrijven voor Wutto toernooi

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Op zaterdag 9 mei vindt in de tafeltennishal van SVE in Utrecht de ‘3e WUTTO SVE Open’ plaats. WUTTO staat voor World United Table Tennis Organisation (meer info: www.wutto.org). Onder auspiciën van de WUTTOworden tientallen ‘plankentoernooien’ in onder meer Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Griekenland georganiseerd.

Het wezenlijke van de WUTTO-toernooien is dat iedereen met hetzelfde batje speelt, een zogenaamde plank. Deze batjes worden door SVE ter beschikking gesteld tijdens het toernooi. Spelen met andere batjes is verboden. Er wordt gespeeld om drie gewonnen games tot de 11 (zoals in de reguliere competitie).

We beginnen om 12.00 uur en verwachten rond 19.00 uur met de finales te kunnen beginnen. Wil je meedoen aan de 3e WUTTO SVE Open, dan moet je even een mail sturen naar svetoernooien@hotmail.com of inschrijven via onze site. Dat kan hier. Vermeld je naam, vereniging, telefoonnummer, WUTTO-ranking en speelsterkte in de reguliere competitie. In de week voor het toernooi ontvang je dan de definitieve gegevens. Het speelschema zal afhangen van het aantal inschrijvingen, maar het is in ieder geval de bedoeling dat iedereen zo veel mogelijk potjes speelt.

Als je vragen hebt schrijf dan ook even een mail, dan zal één van ons deze op korte termijn beantwoorden.

ALLE GEGEVENS OP EEN RIJ
Naam: 3e WUTTO SVE Open
Datum: zaterdag 9 mei 2015, aanvang 12.00 uur
Plaats: Tafeltennishal SVE, Loevenhoutsedijk 4, 3552 XE Utrecht, tel. 030 2616970
Website: www.ttvsve.nl
Inschrijven via: svetoernooien@hotmail.com
Inschrijfgeld: € 8,- p.p. (jeugdleden € 5,-)

Hopelijk tot 9 mei!

de WUTTO toernooicommissie (Bernie Roelofs & Jan Bruins)

Jasper GraaffInschrijven voor Wutto toernooi

Laat een reactie achter