Jacintha de Hoop naar SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff1 Reactie

De competitie is nog niet ten einde, maar SVE heeft al een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. Jacintha de Hoop gaat met ingang van de Voorjaarscompetitie 2015 uitkomen voor SVE 1 in de 3e divisie.

Jacintha speelt momenteel bij FvT zowel 2e divisie heren als Eredivisie dames. Deze zomer verhuisde zij naar Utrecht om te studeren en werd zij lid van SVE. Jacintha komt al jaren samen met zus Sanne en vader Ben naar SVE om mee te doen aan de Open Utrechtse Kampioenschappen. Fanatiek als ze is traint ze meerdere malen per week bij SVE en wij merkten al snel dat zij het erg naar haar zin had. Omdat het vele reizen in het weekend haar opbrak heeft ze FvT verzocht om haar vrij te geven voor de herencompetitie, zodat zij de overstap kon maken naar SVE. Nadat die toestemming kwam hoefden wij over dit aanbod uiteraard niet lang na te denken. Jacintha blijft wel gewoon Eredivisie spelen bij FvT, samen met o.a. haar zusje Sanne.

Met Jacintha krijgt SVE 1 de zo gewenste versterking. Een ervaren dame die al bijna 4 jaar Eredivisie speelt en ondertussen ook haar mannetje staat in de 3e en 2e divisie. Met Jacintha kan SVE komend seizoen hopelijk weer een gooi doen naar het kampioenschap in de 3e divisie.

Jasper GraaffJacintha de Hoop naar SVE

Reacties

Laat een reactie achter