Jacintha naar EUC 2015 in Genève

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff1 Reactie

Jacintha de Hoop, speelster van SVE 1, gaat samen met Christel en Judith van Traiectum als afvaardiging van de Universiteit Utrecht naar Genève voor de Europese University Championships. Studentensport.nl publiceerde een kort artikel over de dames, dat hieronder weergegeven wordt. Heel veel succes Jacintha!

European University Championships Tabletennis 2015

“Tafeltennis?….Oh pingpong!” Ja inderdaad! En wij, 3 studenten gaan de Universiteit Utrecht vertegenwoordigen op dit evenement.

“Maar wie zijn jullie dan?” – Jacintha de Hoop, 21 jaar en studeert commerciële economie. Speelt competitie voor VTV uit Nieuwegein in de eredivisie. – Judith Stoef, 23 jaar en informatica. Komt in de landelijke competitie uit voor UST Traiectum uit Utrecht in de tweede divisie – Christel Petiet, 24 jaar en studeert sport, management en ondernemen. Komt in de landelijke competitie uit voor Avanti uit Hazerswoude-Dorp in de eerste divisie.

“Hoe hebben jullie je weten te plaatsen?” In oktober hebben wij mee gedaan aan de Nederlandse Studenten Kampioenschappen en hierbij werden wij 1e (Jacintha), 2e (Christel) en 4e (Judith). Hierdoor hebben wij ons geplaatst voor de EUC2015 te Genève, waar het tafeltennistoernooi zal plaatsvinden van 19 t/m 24 juni. Er zal 2 dagen een teamtoernooi zijn en daarna een dag het individuele en een dag het dubbel toernooi.

“En, maken jullie een beetje kans?” We hebben een sterk team. We vrezen alleen wel een klein beetje voor de afvaardiging van Rusland, Polen en Duitsland. Een podiumplaats zal er dan ook waarschijnlijk niet inzitten, maar we gaan zeker voor een zo’n hoog mogelijke plaats.

Ons team wordt gesponsord door de Universiteit Utrecht, Sportraad Utrecht en Game 11.

Jasper GraaffJacintha naar EUC 2015 in Genève

Reacties

Laat een reactie achter