Jenaplanschool grote winnaar Basisschooltoernooi tafeltennis

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen week organiseerde tafeltennisvereniging SVE voor het tweede jaar op rij een Basisschooltoernooi tafeltennis. Nieuw dit jaar was dat er een apart toernooi voor meisjes werd georganiseerd, zodat iedereen evenveel kans had op een mooie prijs. Met meer dan 20 deelnemende meisjes en 50 jongens en veel enthousiaste reacties, was het toernooi weer een succes.

Voorafgaand aan het toernooi kregen de deelnemers de kans hun tafeltennisvaardigheden alvast bij te schaven. SVE bood de scholen gratis clinics aan, verzorgd door onze combinatiefunctionaris tafeltennis. Van dat aanbod is gretig gebruikt gemaakt, waardoor veel kinderen kennis hebben kunnen maken met de sport. Het resultaat mocht er ook zijn, want er liep behoorlijk wat talent rond op het toernooi. In tweetallen streden de kinderen om de grote beker die klaarstond voor de kampioenen. Tussendoor werden de kinderen vermaakt met verschillende clinics door de balkunstenaars van MJ Tafeltennis.

Na een leuke en sporitieve ging de Jenaplanschool Wittevrouwen uiteindelijk met twee van de drie prijzen aan de haal. Guus Tellings en Titus Peeters werden ongeslagen kampioen bij de jongens groep 5 & 6. Parel van Meekeren en Sophie van Wijhe wonnen het meisjestoernooi. De categorie jongens groep 7 & 8 was een prooi voor Abe Heemskerk & Romijn de Heus van De Schepershoek. Abe heeft het talent overigens niet van een vreemde. Zijn vader speelde in het verleden in de Nederlandse eredivisie en kwam ook enkele jaren uit voor het eerste team van SVE.

Gefeliciteerd Guus, Titus, Parel, Sophie, Abe en Romijn! Volgend jaar maken we er weer een mooie toernooi van met hopelijk net zulke enthousiaste deelnemers.

Jasper GraaffJenaplanschool grote winnaar Basisschooltoernooi tafeltennis

Laat een reactie achter