Jeugd 1 aan kop in Landelijk A

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Ons hoogste jeugdteam bestaat dit seizoen uit Floris zür Muhlen, Tim Gras, Luuk van Amstel en Quinten Broekhof. Doel is het halen van de Kampioenspoule en daar in het Voorjaar meedoen om de prijzen. Onze talenten zijn hard op weg die doelstelling te halen, want na vier van de zeven wedstrijden staan ze bovenaan in de poule. Een plek bij de eerste 4 na 7 wedstrijden is voldoende voor plaatsing voor de Kampioenspoule. Een overzicht van de resultaten tot nu toe.

In Landelijk A poule B is er na vier wedstrijden een duidelijk verschil in sterkte te zien. Er zijn vijf sterke teams en drie zwakke broeders. Taveba en Hotak hebben na vier wedstrijden slechts drie punten, terwijl HTTV het wat beter doet met 16 punten. Ruim daarboven staan de sterkere teams: Hilversum met 25 punten, Westa met 26 punten, TOGB met 27 punten en Middelburg en SVE met 30 punten. De resultaten van SVE zijn tot nu toe fantastisch. In de eerste week werd met 7-3 gewonnen van TOGB, vervolgens werd HTTV met 9-1 verslagen. Daarop volgde een 8-2 overwinning op Hotak en afgelopen zaterdag een 6-4 uitzege op Westa.

Sterkhouders van het team zijn Floris en Tim. Beiden hebben tot nu toe slechts één potje verloren! Tim hoefde pas afgelopen zaterdag tegen Barry Berben van Westa zijn enige verliespartij te incasseren (nu 11 uit 12). Floris bleef tegen Westa ongeslagen, maar vooral eerder al verrassend tegen Pepijn van der Hoeven van HTTV. Quinten doet het in zijn eerste seizoen in een volwaardige Landelijk A poule uitstekend met 5 uit 9 en Luuk wist ook twee belangrijke punten te scoren.

Tijdens de volgende Super Saturday op 22 oktober spelen onze talenten thuis tegen nummer laatst Taveba. In de twee weken daarna moeten ze vol aan de bak tegen het sterke Hilversum en het sluitstuk tegen Middelburg. We hebben er echter alle vertrouwen in dat plaatsing voor de Kampioenspoule gaat lukken. Als Tim en Floris zich zo blijven ontwikkelen kunnen daarin mooie dingen gaan gebeuren.

Jasper GraaffJeugd 1 aan kop in Landelijk A

Laat een reactie achter