Jeugdig SVE 3 verslaat HTTC 1

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het is tot nu toe een grillig seizoen voor SVE 3 (Remco, Arthur, Mees, Nena) in de Hoofdklasse. Ze mochten beginnen tegen het wat lager ingeschatte Woerden en deden dat uitstekend met een 7-3 overwinning. Vorige week moest er echter gespeeld worden tegen de uitgesproken titelfavoriet Hilversum, met onder andere de steevast uit de hand serverende André Louwen, wat vrij kansloos verloren ging met 8-2. Gisteren volgde de thuiswedstrijd tegen HTTC, met de sterke kopman Fedor. Zonder de zieke Remco moest het volledig van onze jeugdige talenten komen.

Bijna elke pot was gisteren een spannende strijd. Van de eerste vijf wedstrijden werden er zelfs 4 vier pas na 5 games beslecht! Mees verloor eerst nog van Rens, maar daarna won Arthur erg knap van Fedor en werd het dubbel na een 2-0 achterstand alsnog gepakt door Mees en Arthur. Nena verloor de 4e 5-gamer in een mooie pot van Rens, met 12-10. Tussendoor had zij wel in vier games met Ruud afgerekend, na in de 4e game knap 6 gamepoints van Ruud weg te hebben gewerkt.

Na al die 5-gamers stond het dus 3-2 voor SVE. Uiteindelijk pakte SVE nog eens drie punten in de laatste vijf wedstrijden, wat vooral te danken was aan de sterk spelende Arthur. Naast kopman Fedor wist hij ook Rens en Ruud te verschalken, waarmee Arthur bewijst dat de 70% die hij vorig seizoen al speelde in de Hoofdklasse niet uit de lucht kwam vallen. Mees en Nena wisten beide alleen van invaller Ruud te winnen, waarmee de einduitslag op 6-4 voor SVE kwam.

Na drie wedstrijden, waaronder tegen het sterke Hilversum, een verdienstelijke 15 punten voor onze grootste talenten. Handhaving moet dus zeker gaan lukken, maar wij zijn benieuwd wat het team verder nog kan laten zien.

Title

Jasper GraaffJeugdig SVE 3 verslaat HTTC 1

Laat een reactie achter