Khales beëindigt imposante ongeslagen reeks Björn Jansen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het was de clash waar we al even naar uitkeken: onze Khales Warrak tegen Björn Jansen van Effect. Beide heren stonden dit seizoen nog op 100%, terwijl Björn ook de afgelopen vier seizoenen geen pot verloor. Zou Khales een einde aan die reeks kunnen maken?

Eerst mochten Nena en Ruben het Björn lastig proberen te maken, maar dat lukte ze geen moment. Alle andere potten werden wel gewonnen door SVE 5, maar dat extra punt tegen Björn zou toch lekker zijn. Ook voor Khales leek dat er echter niet in te zitten. De eerste games verloor hij kansloos met 5 en 6, maar Khales heeft al vaker laten zien te kunnen knokken en dat deed hij ook nu weer. Met twee keer 11-9 kwam Khales langszij, om Björn in de 5e game de genadeslag toe te dienen met 11-6.

Björn ziet hierdoor een imposante zegereeks van 136 wedstrijden op rij ten in competitieverband ten einde komen. Een fantastische prestatie. De laatste keer dat hij een competitiewedstrijd verloor was in de laatste wedstrijd van de Najaarscompetitie 2014!

Khales gaat verder waar hij mee bezig was: naam maken voor zichzelf in de afdeling Midden. Als Syrische vluchteling kwam hij vorig jaar bij SVE en hij bleek al snel goed mee te kunnen komen. Met zijn lange noppen op de backhand die hij veelvuldig ‘draait’ is hij voor velen een lastig te bespelen tegenstander. Hij won dit seizoen als invaller in de 3e divisie ook al een potje tegen het sterke GTTC.

SVE 5 won mede door de overwinningen van Khales gisteren met 7-3. Na 5 wedstrijden staat de teller al op 42 punten. Het kampioenschap kan het team al bijna niet meer ontgaan!

Jasper GraaffKhales beëindigt imposante ongeslagen reeks Björn Jansen

Laat een reactie achter