Kinderfeestje Utrecht

Is uw kind bijna jarig en bent u op zoek naar een leuke invulling van het kinderfeestje in Utrecht? Kijk dan eens wat de mogelijkheden van Tafeltennisvereniging SVE zijn. Tafeltennis verbindt mensen en daarnaast is het ook gezond om genoeg te bewegen. Daarom organiseren wij graag een tafeltennis clinic op maat.Zo kunnen de kinderen kennis maken met deze sport en een geweldige dag beleven met elkaar. Dus bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje in Utrecht? Neem dan eens contact op met Tafeltennisverenging SVE en kijk wat wij u te bieden hebben.

Tafeltennis clinic op maat

Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden, wat het uitermate geschikt maakt als originele invulling van uw kinderfeestje in Utrecht. De tafeltennis clinic is geheel op maat en wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De clinic duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Wat u daarbij kunt verwachten?

  • Ontvangst met een drankje in de gezellige bar van SVE
  • Uitleg over de spelregels van tafeltennis met een quiz
  • 1 uur training, gegeven door één van de gecertificeerde SVE trainers
  • 1 uur mini toernooitje en huldiging van uw kampioen
  • Eventueel een hapje en een borrel

De richtprijs voor een clinic vanaf 8 personen is €25 per persoon, exclusief drankjes.

Plan een kinderfeestje in Utrecht

Tafeltennisvereniging SVE is een vereniging waar jong en oud welkom is en iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Zo variëren de leeftijden van onze leden van 6 tot 80 jaar, draaien onze hoge teams volop mee in de landelijke divisies terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt. Doordeweeks zijn we iedere avond geopend voor trainingen en op vrijdag en zaterdag zijn er competitiewedstrijden, toernooien en verschillende evenementen.

Zo hebben wij ieder jaar een tafeltennistoernooi voor basisschoolscholieren in Utrecht en de Open Utrechtse tafeltenniskampioenschappen. Meer informatie over deze en andere evenementen, vindt u op deze website.

Contact opnemen

Is uw kind enthousiast van het tafeltennissen en is de tafeltennis clinic op maat dan ook precies de invulling die u voor het kinderfeest in Utrecht in gedachte had? Neemt u dan eens contact met ons op voor meer informatie over de clinic en om direct een datum te reserveren. Wij heten u en de kinderen graag van harte welkom bij Tafeltennisvereniging SVE.

Contact

Ron van der MaarelKinderfeestje Utrecht