Koningsmatch SVE met KSU de Catharijnepoort

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE heeft een Koningsmatch! Dit jaar wordt op vrijdag 21 april voor de vijfde maal de ‘Koningsspelen’ georganiseerd, een dag waarop alle basisscholieren in Nederland samen goed ontbijten en daarna deelnemen aan de ‘Koningssportdag’. Voor de kinderen van basisschool KSU de Catharijnepoort zal de sportdag in het teken van tafeltennis komen te staan!

SVE doet dit jaar voor het eerst mee aan de Koningsspelen. Na wat interesse van een aantal basisscholen is het uiteindelijk tot een ‘match’ gekomen met KSU de Catharijnepoort (tot voor kort ‘de Kameleon’). De kinderen van de groepen 1 t/m 5 krijgen gedurende de dag een tafeltennisclinic op school, terwijl de kinderen van de groepen 6 t/m 8 naar SVE zullen komen. In totaal brengen we zo’n 120 kinderen in aanraking met de tafeltennissport!

De Koningsspelen zijn bedacht door Richard Krajicek, om kinderen en hun ouders het belang in te laten zien van een goed ontbijt en beweging. SVE is verheugd dat we door de match met De Catharijnepoort ons steentje kunnen bijdragen! Met dank aan onze combinatiefunctionaris Martijn die de match heeft geregeld en de clinics zal verzorgen.

Jasper GraaffKoningsmatch SVE met KSU de Catharijnepoort

Laat een reactie achter