Laatste wedstrijddag Afdelingscompetitie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Vandaag is de laatste wedstrijddag van de Afdelingscompetitie. Voor een aantal teams staat er nog wat op het spel, voor de rest alleen nog de eer. Hieronder een overzicht van de wedstrijden van vanavond.

Hilversum 5 – SVE 4
SVE 4 treedt aan tegen Hilversum, dat bijna kampioen is. Omdat er veel teams terugkomen uit de 3e divisie, moet SVE proberen de 3e plek in de poule vast te houden om zeker te zijn van een plek in de Hoofdklasse volgend seizoen. Als er vanavond een punt of 4 wordt gehaald lijkt dat goed te komen. Zet ‘m op Remco, Robbert en Ole!

HTTC 2 – SVE 6|
Zowel HTTC (6e) als SVE (5e) is al gedegradeerd. Deze onderlinge wedstrijd gaat vanavond dus alleen nog om de eer en de percentages!

SVE 7 – Gispen 3
Team 7 heeft geen al te best seizoen, mede doordat er veel invallers nodig waren door o.a. een skiblessure van Eduard. De laatste weken worden de resultaten beter, maar de 5e plek is niet meer te ontlopen. Nou ja, dat klopt niet helemaal: bij 10-0 winst op Gispen wordt SVE 7 4e. Desondanks is deze wedstrijd nog wel belangrijk, want de beste nummers 5 in de 2e klasse blijven er vaak ook in. Hoe meer punten er vanavond dus worden gehaald, hoe beter.

SVE 9 – VTV 6
Ook voor SVE 9 is het belangrijk om vanavond punten te scoren. Ze staan op een gedeelde 5e plek, met 36 punten. Het lijkt onmogelijk om nog 4e te worden, maar hoe meer punten er vanavond gehaald worden, hoe groter de kans dat er volgend seizoen toch weer 3e klasse gespeeld kan worden.

SVE 10 – Over ’t Net 6
Voor SVE 10 vanavond een zware uitdaging. Ze staan nu 4e met 3 punten voorsprong op de nummer 5, maar de laatste wedstrijd is tegen koploper Over ’t Net! Zij hebben echter nog maar 1 punt nodig om kampioen te worden, dus hopelijk laten ze daarna de teugels vieren. Op naar handhaving SVE 10!

ZTTV 3 – SVE 2 (DUO)
Voor SVE 2 wordt het vanavond nog spannend. Als ze 3-2 weten te winnen van nummer 3 ZTTV komen ze op gelijke hoogte met nummer 4 TVS, terwijl het onderling resultaat ook gelijk is. Liever dus nog met 4-1 winnen!

SVE 5 – HTTC 3 (DUO)
Voor SVE 5 een potje alleen om de eer. SVE 5 is al zeker van de 4e plek en HTTC van de 5e plek.

Jasper GraaffLaatste wedstrijddag Afdelingscompetitie

Laat een reactie achter