Licht teleurstellende uitslagen herenteams SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag was het weer Super Saturday bij SVE. Door al het feestgedruis zouden we het bijna vergeten, maar er werd ook getafeltennist. De drie herenteams speelden belangrijke wedstrijden, waarin de resultaten net niet top waren.

SVE 1 – Tempo Team 1: 2-8
Voor Heren 1 begon het nog goed tegen Tempo Team 1, met de overwinning van kopman Ian de Graaf tegen de op papier zwakste Amsterdammer John Uyleman. Daarna ging het echt hard. Zowel Rogier als Quinten kwam er nauwelijks aan te pas tegen onze eigen hoofdtrainer Maurice, Chris Walbrecht en John Uyleman. Pas in de laatste wedstrijd wist Ian de stand nog wat draaglijker te maken, door knap van Walbrecht te winnen. Door deze zege gaat Tempo Team weer over SVE heen en ziet SVE nummer 5 Avanti een stuk dichterbij komen. De voorsprong op Avanti is met 4 punten echter nog geruststellend.

SVE 2 – Stede Broec 1: 7-3
Team 2 hoopte de eerste competitiehelft als koploper af te sluiten en moest daarvoor ruim winnen van Stede Broec. Concurrent Assen won namelijk al eerder op de middag met 9-1 van Bosman/Wezep. Een heel dikke overwinning zat er echter niet in. Het dubbel Floris/Tim ging wat onnodig verloren en Pim verloor twee potten. Tim en Floris waren in hun enkelpartijen weer ongenaakbaar, wat de einduitslag op 7-3 zette. Assen staat daarbij na aan kop met één punt voorsprong op SVE. Dat belooft een spannende tweede competitiehelft te worden.

SVE 3 – Slagvaardig 1: 5-5
SVE 3 speelde tegen de directe concurrent voor de 4e plek: Slagvaardig. SVE schoot uit de startblokken en pakte een 3-1 voorsprong, waarbij alleen Remco in vijf games verloor van de kopman van Slagvaardig. Hun tweede man kon niet spelen, dus er werd ook nog eens met een invaller gespeeld. Helaas bleek Remco na zijn veelbelovende eerste wedstrijd toch niet de vorm te hebben. Hij verloor al zijn wedstrijden, terwijl Jan en Robin hun meerdere moesten erkennen in kopman Rik de Boer. Einduitslag daardoor 5-5, waarmee SVE de kans mist om de 5e plek in de poule te verlaten. De achterstand op Slagvaardig blijft één punt. Hopelijk kan kopman Wai Jor in het tweede deel van de competitie vaker meedoen en het verschil maken voor team 3.

Jasper GraaffLicht teleurstellende uitslagen herenteams SVE

Laat een reactie achter