Lid worden bij SVE

Bij SVE kan zowel de beginnende als de gevorderde tafeltennisser, vrijwel iedere avond van de week een balletje slaan. Behalve druk zijn met tafeltennis kun je ook op het sociale vlak plezierig vertoeven bij SVE. Naast en in harmonie met het sportieve deel is SVE vooral een gezellige vereniging met een goed oog voor de sociale kant van het sporten.

Kijk voordat je langskomt even bij Trainingen, dan weet je al een beetje welke avond het best bij jou past. Voor beginners en recreanten zijn de maandag- en donderdagavond de aangewezen trainingsavonden Je kunt vrijblijvend en zonder kosten drie keer bij ons langskomen om sfeer te proeven, een balletje te slaan en te kijken of onze club wat voor je is. Er zijn eventueel batjes te leen. Als je lid wordt moet je uiteraard een eigen batje aanschaffen.

Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een lidmaatschap gerelateerde vraag? Stuur dan een e-mail naar tevredenleden@ttvsve.nl of bel met Ron van der Maarel 06 – 282 43 120.

Ook horen we graag van je als je SVE lid bent en dingen gaan niet zoals je verwacht. Stuur een e-mail naar   tevredenleden@ttvsve.nl zodat we kunnen overleggen wat er anders kan.

Bij de bar is een inschrijfformulier, dat je in kunt leveren als je na de derde keer (of eerder) besluit lid te willen worden. Dit formulier kan in de rode bus in de kantine gedeponeerd worden. Inschrijven kan echter ook via het inschrijfformulier op deze pagina.

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 203 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 153 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 162 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 127 euro
  • 50+ + paratafeltennisser:  104 euro
  • Donateur: 50 euro

Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2019. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

* Competitiespelers zijn sinds 01-07-2011 verplicht een clubtenue aan te schaffen á 35 euro. Deze bestaat uit een shirt en broek van het merk Joola.


U-pas

U-pas houders tot en met 16 jaar hebben recht op een korting van 100% op het contributiebedrag en U-pas houders vanaf

U-pas aanvragen

U-pas aanvragen

17 jaar en ouder hebben recht op een korting van 50% op het contributiebedrag. Je bent de jaarcontributie vooruit verschuldigd. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Betaling in maand- of kwartaaltermijnen is mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met de penningmeester. Het verenigingsjaar loopt van 1 Juli t/m 30 Juni, opzeggingen moeten dan ook voor 30 juni schriftelijk ontvangen zijn.

  • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de bond.
  • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Bovengenoemde bedragen gelden m.i.v. 01-07-2016

U-pas houders t/m 16 jaar recht op 100% korting, vanaf 17 jaar 50% korting.De U-pas code is te vinden onder de geboortedatum op de U-pas.

Vrijwilligers
Wij willen er graag met z’n allen voor zorgen dat SVE een nog grotere, succesvollere en plezierigere vereniging wordt voor iedereen. Hieronder een overzicht van de verschillende taken waar wij vrijwilligers voor zoeken. Als u meer informatie wil over de verschillende taken bij SVE dan kunt u terecht bij 'Toelichting Vrijwilligerstaken'

Grote schoonmaak gebouw. 1x eind augustus/begin september vóór Open Utrechtse en 1x in januari vóór start competitie. Ongeveer twee-drie uur per keer. De zaal vegen, stofzuigen, dweilen, tafels poetsen, spinnenrag verwijderen etc. Daarnaast grote schoonmaak bar en keuken, ramen zaal zemen etc. We zoeken 20 personen die hier tweemaal per jaar bij willen helpen.

Bardiensten. Er is grote behoefte aan extra barpersoneel. Als je hiervoor aanmeldt betekent dit dat je voor minimaal twee bardiensten per jaar opgeroepen kunt worden (liefst vaker), uiteraard in overleg. Voorbeelden zijn een maandag- of dinsdagavond van 19.30 – 23.30, of een aantal uren tijdens een evenement als de Open Utrechtse. Je kunt je ook als (competitie)team opgeven om tijdens een aantal van jullie thuiswedstrijden de bar te regelen.

Overige barzaken. Er is behoefte aan ondersteuning bij de barzaken. De inkopen moeten worden geregeld, die één keer in de drie weken ‘sochtends afgeleverd worden, waarbij iemand van SVE aanwezig moet zijn. Er moet daarnaast één keer in de paar weken inkopen worden gedaan bij de Gepu. Er moeten wasjes gedraaid worden van vaat- en handdoeken etc. Wij zoeken één of twee betrouwbare personen die onze penningmeester/barregelneef Lauri hierbij willen ondersteunen en taken uit handen willen nemen.

Coördinator Grote Clubactie. Er is behoefte aan één persoon die jaarlijks met veel inzet en passie de Grote Clubactie in goede banen leidt. Dit betekent de contacten met de organisatie onderhouden (boekjes bestellen, verkochte loten doorgeven etc.), maar vooral de jeugd en barpersoneel enthousiasmeren en stimuleren tot verkoop. De Grote Clubactie is een potentiële grote bron van inkomsten voor SVE en hier valt nog veel winst te boeken.

Sponsorcommissie. Het is jullie vast wel opgevallen dat SVE geen sponsors heeft. Het is lastig om sponsoren te vinden en wij hebben daar tot op heden niet de mankracht voor gehad. Het doel is nu een sponsorcommissie op te richten die allereerst een plan van aanpak maakt (wat voor opties bieden we sponsoren aan?) en vervolgens zowel binnen de club als buiten de club op zoek gaat naar sponsors. Dit kunnen sponsors zijn die een bord in de zaal hangen, maar ook een sponsor die zijn naam verbindt aan (het 1e team van) de club of aan de Open Utrechtse. Wij zoeken minimaal drie personen die deel uit gaan maken van deze commissie, die van de grond af aan opgebouwd moet gaan worden.

Commissie werving jeugd. Wij zijn op zoek naar meerdere personen die het leuk vinden actief jeugdleden te gaan werven. Dit betekent het organiseren van het Table Stars-evenement voor kinderen, contacten met scholen en gemeente om clinics te geven of scholen naar SVE te halen etc. Als onderdeel van deze commissie overleg je met de Technische Commissie (jeugdtrainers) en de Evenementencommissie en zorg je ervoor dat de jeugdafdeling van SVE nog groter en succesvoller wordt.

Onderhoud gebouw. Wij zijn op zoek naar een aantal handige personen die Ben van Alphen willen ondersteunen bij het onderhoud van het gebouw. Ben zorgt voor klein en groot onderhoud en zoekt vooral mensen die willen helpen bij het regelmatig vegen van de dakgoot, vervangen van lampen, zetten van muizenvallen, wegbrengen van oud papier, onderhoud aan de toiletten en kleedkamers etc.

Zaaldienst jeugd. Wij zoeken leden of ouders van jeugdleden die op zaterdag tijdens de thuiswedstrijden van de jeugd aanwezig willen zijn. Deze persoon leidt de middag in goede banen, helpt met invullen van de wedstrijdformulieren, ontvangen van teams etc.

Begeleider jeugd(team). Elk jeugdteam heeft een begeleider nodig, met name voor uitwedstrijden. Daarnaast zoeken we leden of ouders van jeugdleden die de SVE-jeugd wil begeleiden tijdens (één of meerdere) toernooien.

Webredactie. Wij zoeken een aantal personen die het leuk vinden stukjes te schrijven voor op de website. Vooral de jeugd blijft onderbelicht en dat willen we graag veranderen.

Wedstrijdsecretaris jeugd.Elke (wedstrijd)zaterdag aan het einde van de middag de wedstrijdformulieren van de jeugd ophalen bij SVE en de uitslagen online invoeren.

Zo ja, welke vereniging?


Hierbij bevestig ik dat de bovenstaande informatie juist is opgegeven. Ik geef Tafeltennisvereniging SVE te Utrecht toestemming om deze gegevens te gebruiken om de inschrijving compleet te maken.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je lidmaatschap op wilt zeggen. Doe dit dan voor 1 juli door middel van een e-mail aan onze penningmeester. Of vul onderstaand formulier in:

Uw voor en achternaam

Uw email (verplicht)

Reden van opzegging

Jasper GraaffLid worden