SVE is de grootste tafeltennisvereniging van Nederland met ruim 300 leden. Iedereen kan bij ons terecht, van jong tot oud, van recreant tot topspeler. Uniek aan SVE is dat er bij ons zonder extra kosten meerdere keren per week getraind kan worden onder begeleiding van vakkundige trainers. Als je alleen zonder poespas een balletje wilt slaan is daar ook alle ruimte voor. Er is daarnaast altijd wat te doen bij SVE. Heel het jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd, vaak tafeltennisgerelateerd  (denk aan de clubkampioenschappen, zomeravondcompetitie, open toernooi), soms ook niet tafeltennisgerelateerd (playbackshow, kaartavonden, uitjes). SVE is niet voor niks in 2016 verkozen tot Beste Sportvereniging van Utrecht.

Kijk voordat je langskomt even bij Trainingen, dan weet je al een beetje welke tijden voor jou het beste passen. Voor beginners en recreanten zijn de dinsdag- en donderdagavond de aangewezen trainingsavonden, voor gevorderden de maandag- en de woensdagavond. Overdag hebben we trainingsgroepen voor 50-plussers (maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend) en voor tafeltennissers met een beperking (dinsdagmiddag).

Je kunt vrijblijvend en kosteloos drie keer bij ons komen spelen om sfeer te proeven en te kijken of onze club wat voor je is. Er zijn batjes te leen. Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@ttvsve.nl.

Als je lid wilt worden van SVE stuur dan een mail naar info@ttvsve.nl met de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, email en het soort lidmaatschap (zie de verschillende lidmaatschappen hieronder)

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 234 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 180 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 186 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 150 euro
  • 50+ (alleen woensdagmiddag en/of maandagochtend):  132 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 108 euro
  • Donateur: 48 euro

Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2023. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 37,50 euro.


U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen

U-pas aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

  • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
  • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Jasper GraaffLid worden bij SVE