SVE is één van de grootste en actiefste tafeltennisverenigingen van Nederland, met 270 leden. Iedereen kan bij ons terecht, van jong tot oud, van recreant tot topspeler. Uniek aan SVE is dat er bij ons zonder extra kosten meerdere keren per week getraind kan worden onder begeleiding van vakkundige trainers. Als je alleen zonder poespas een balletje wil slaan is daar ook alle ruimte voor. Er is daarnaast altijd wat te doen bij SVE. Heel het jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd, vaak tafeltennisgerelateerd  (denk aan de clubkampioenschappen, zomercompetitie, open toernooi), soms ook niet tafeltennisgerelateerd (playbackshow, kaartavonden, Ladies Night). SVE is niet voor niks verkozen tot Beste Sportvereniging van Utrecht.

Kijk voordat je langskomt even bij Trainingen, dan weet je al een beetje wanneer je het beste langs kunt komen. Voor beginners en recreanten zijn de maandag- en donderdagavond de aangewezen trainingsavonden, voor gevorderden de maandag- en de woensdagavond. Voor meiden en vrouwen die dat leuk vinden is er een speciale training op donderdagavond. Overdag hebben we trainingsgroepen voor senioren (maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend) en voor tafeltennissers met een beperking (dinsdagmiddag).

Je kunt vrijblijvend en kosteloos drie keer bij ons komen spelen om sfeer te proeven en te kijken of onze club wat voor je is. Er zijn batjes te leen. Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@ttvsve.nl.

Onderstaand vind je het inschrijfformulier, dat je in kan vullen als je lid wil worden van onze vereniging. Bondsnummer hoef je alleen in te vullen als je eerder lid bent geweest van een tafeltennisvereniging. Als dat niet het geval is krijg je een bondsnummer na aanmelding.

 

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 221 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 168 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 181 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 146 euro
  • 50+ (alleen woensdagmiddag en/of maandagochtend):  120 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 105 euro
  • Donateur: 45 euro

Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2020. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 25 euro. Dit betreft een teampolo van het merk Adidas.


U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen

U-pas aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Via ClubCollect kan je de contributie tegen een kleine toeslag in termijnen betalen. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

  • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
  • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Contributie betalen via ClubCollect
SVE maakt gebruik van ClubCollect, een geautomatiseerd systeem voor de inning van de contributie. ClubCollect (www.clubcollect.nl) is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je via de instructies in de e-mail heel makkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Afhankelijk van het aantal termijnen en het bedrag van de contributie dat je moet betalen kost het betalen in termijnen wel 4 tot 12 euro per jaar extra. Meer informatie over ClubCollect vind je hier: www.ttvsve.nl/clubcollect.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Jasper GraaffLid worden bij SVE