Ben je 50plus en wil je overdag spelen? Dan ben je van harte welkom bij onze 50plusgroep. Wij spelen met ruim 60 mensen op maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend.

Je vindt bij ons beginners, maar ook competitiespelers en alles daar tussen in. Ook de leeftijd varieert, van 50 tot ruim in de 80. Velen van ons komen alleen en vinden op dat moment iemand om mee te spelen.
Naast vrij spelen, kun je op woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur training volgen bij onze trainer Maurice Schulte. Deze training is geschikt voor beginners en gevorderden: de eerste helft van de training kun je de basistechnieken oefenen, tijdens het 2e deel komen meer complexe technieken aan bod.

Voor wie houdt van een wedstrijdje organiseren we elk jaar een enkel- en een dubbeltoernooi. Ook kun je het hele jaar door meedoen aan de laddercompetitie.

Halverwege de speelmomenten is er een pauze van een half uur. Dan gaat de bar open en kun je gezellig bijpraten met een drankje in de kantine.

De 50plus groep is een vrij zelfstandige groep binnen SVE, met elkaar regelen we alle praktische zaken, zoals het openen en sluiten van de zaal, de bemensing van de bar en het organiseren van de toernooien en ladder. We zijn een sociale, enthousiaste en gezellige groep spelers!
Zin om eens te komen spelen? Meld je aan via het formulier voor een gratis proefles elders op deze pagina. Als je vragen hebt kun je terecht bij info@ttvsve.nl. Maar spontaan binnenlopen is ook prima! De eerste drie keer zijn vrijblijvend en kosteloos, daarna beslis je of je lid wordt. De eerste keren kun je gebruik maken van batjes van SVE.

Als je lid wilt worden van SVE stuur dan een mail naar info@ttvsve.nl met de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, email en het soort lidmaatschap (zie de verschillende lidmaatschappen hieronder)

De verschillende lidmaatschappen:

 • Seniorlid, competitiegerechtigd: 246 euro*
 • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 192 euro
 • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 192 euro*
 • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 156 euro
 • 50+ (alleen woensdagmiddag en/of maandagochtend):  150 euro
 • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 114 euro
 • Donateur / niet spelend lid: 50 euro

Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2024. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 10.

  • U-PAS

   U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

  Onlangs maakte Ustad een reportage over tafeltennissen voor ouderen bij SVE.

   

  Privacy Policy

  Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In onze privacy policy geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan jouw gegevens.

Jasper Graaff50+ tafeltennis