Tafeltennis is een fantastische sport voor jong én oud. Beginnen met tafeltennis is niet moeilijk, houdt je in beweging en stimuleert bovendien je hersenactiviteit. Naast de reguliere trainingen biedt SVE overdag tafeltennis voor ouderen aan. Hiermee wil SVE bijdragen aan het fit houden en samenbrengen van ouderen in Utrecht.

In 2012 is SVE begonnen met het aanbieden van tafeltennis voor ouderen. Eerst op woensdagmiddag, maar al snel groeide de belangstelling en werden de groepen uitgebreid naar de maandag- en vrijdagochtend. Ook kwam er naast het vrij spelen een speciale training op de woensdagmiddag. Naast het tafeltennissen hecht SVE ook veel waarde aan het sociale aspect. Tussendoor en na afloop is er daarom ook voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten, onder het genot van een borrel, kopje koffie of glas fris.

In 2017 maakte Ustad een reportage over tafeltennissen voor ouderen bij SVE.

Ben jij 50+ en lijkt het je ook wat om op de maandagochtend, woensdagmiddag en/of vrijdagochtend gezellig een balletje te slaan met enthousiaste leeftijdsgenoten? Schroom dan niet en kom langs op de Loevenhoutsedijk 4. De eerste 3 keer zijn gratis, daarna kan je besluiten of je lid wilt worden. Ook betalen per keer is mogelijk.

Kennismaken

Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@ttvsve.nl. Meteen al lid worden? Onderstaand vind je het inschrijfformulier.

Lidmaatschappen bij SVE

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 221 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 168 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 181 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 146 euro
  • 50+ (alleen maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend): 120 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 105 euro
  • Donateur: 45 euro

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 25 euro. Dit betreft een teampolo van het merk Adidas.

Contributie

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Via ClubCollect kan je de contributie tegen een kleine toeslag in termijnen betalen. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

  • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
  • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Betalen via ClubCollect

SVE maakt gebruik van ClubCollect. ClubCollect is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je gemakkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Lees meer over ClubCollect bij SVE.

U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In onze privacy policy geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan jouw gegevens.

Jasper Graaff50+ tafeltennis