Tafeltennis is een leuke supersnelle balsport voor jongens én meisjes. Iedereen kan het leren. Van jonge starters tot de wat oudere jeugd: bij SVE kan je terecht voor uitdagend tafeltennis en een hoop gezelligheid.

SVE is één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Alle leeftijden zijn bij onze vereniging vertegenwoordigd: van de jongste ‘welpen’ tot aan de junioren. Onze jeugdspelers behoren tot de beste van het land.

Lid worden

Je kunt 3x gratis meedoen om te kijken of tafeltennis jouw sport is en/of SVE bij jou past. Wanneer je enthousiast bent, kun je kiezen uit één van onze abonnementen. En met de Utrechtse U-pas krijg je flinke korting.  Kijk op www.ttvsve.nl/lidworden voor de verschillende lidmaatschappen.

Trainingen

Er kan elke dag (met uitzondering van de zondag) getafeltennist worden bij SVE. Doordeweeks zijn er trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Zowel voor beginners vanaf 6 jaar, als voor landelijke topspelers. Kijk op www.ttvsve.nl/over-sve/trainingen voor een actueel overzicht.

Heb je al een vraag?
Stuur een e-mail naar tafeltennisverenigingsve@gmail.com

Graag tot ziens!

Onderstaand vind je het inschrijfformulier, dat je in kan vullen als je lid wil worden van onze vereniging.

Lidmaatschappen bij SVE

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 221 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 168 euro</li
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 181 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 146 euro
  • 50+ (alleen maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend):  120 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 105 euro
  • Donateur: 45 euro

Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2020. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 25 euro. Dit betreft een teampolo van het merk Adidas.


U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen

U-pas aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Via ClubCollect kan je de contributie tegen een kleine toeslag in termijnen betalen. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

  • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
  • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Contributie betalen via ClubCollect

SVE maakt gebruik van ClubCollect, een geautomatiseerd systeem voor de inning van de contributie. ClubCollect (www.clubcollect.nl) is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je via de instructies in de e-mail heel makkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Afhankelijk van het aantal termijnen en het bedrag van de contributie dat je moet betalen kost het betalen in termijnen wel 4 tot 12 euro per jaar extra. Meer informatie over ClubCollect vind je hier: www.ttvsve.nl/clubcollect.

Privacy Policy

SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Ron van der MaarelJeugd