In oktober 2016 startte er op initiatief van Marjolein van Batenburg van zorgorganisatie Reinaerde en Els Duijn van De Hoogstraat Revalidatie een proef bij tafeltennisvereniging SVE voor Utrechters met een beperking. Op vijf dinsdagen kon een groep enthousiastelingen terecht bij SVE voor een training van 1,5 uur, onder begeleiding van trainer Peter Miedema. De pilot was zo’n succes dat daarna besloten is om door te gaan en elke dinsdagmiddag een training aan te bieden.

Tafeltennis is uitermate geschikt voor sporters met een beperking, omdat de sport laagdrempelig en fysiek niet heel belastend is. Daarnaast is tafeltennis ook geschikt voor rolstoelers. Nederland is wereldwijd een voorloper op het gebied van ‘paratafeltennis’. Op de Paralympische Spelen wint Nederland steevast een aantal (gouden) medailles. SVE vindt het bovendien belangrijk om bij te dragen aan het sportaanbod voor Utrechters met een beperking.

De trainingen bij SVE worden aangeboden in samenwerking met zorgorganisatie Reinaerde, De Hoogstraat Revalidatie en Harten voor Sport. Voor slechts 101 euro per jaar kan men elke dinsdagmiddag komen trainen. Ook een keer meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@ttvsve.nl.

Het paratafeltennis bij SVE is ook al een aantal maal onder de aandacht gebracht door verschillende media. Hieronder een link naar een artikel in De Utrechtse Internet Courant.

DUIC maart 2017: https://issuu.com/duic/docs/duic_krant_029_maart_2017/14

Op de pagina Lid Worden / Volwassenen vind je het inschrijfformulier, dat je in kan vullen als je lid wil worden van onze vereniging: https://ttvsve.nl/lidworden/recreanten/

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 221 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 168 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 181 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 146 euro
  • 50+ (alleen maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend):  120 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 105 euro
  • Donateur: 45 euro

  Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2020. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen

U-pas aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Via ClubCollect kan je de contributie tegen een kleine toeslag in termijnen betalen. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

 • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
 • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Contributie betalen via ClubCollect
SVE maakt gebruik van ClubCollect, een geautomatiseerd systeem voor de inning van de contributie. ClubCollect (www.clubcollect.nl) is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je via de instructies in de e-mail heel makkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Afhankelijk van het aantal termijnen en het bedrag van de contributie dat je moet betalen kost het betalen in termijnen wel 4 tot 12 euro per jaar extra. Meer informatie over ClubCollect vind je hier: www.ttvsve.nl/clubcollect.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Ron van der MaarelParatafeltennis