Tafeltennis is een fijne sport voor iedereen. De meeste mensen kennen het spelletje ‘pingpong’ van hun vakantie op de camping.
Bij SVE kun je het elke dag spelen ongeacht je niveau.

SVE is een van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Onze leden bestaan uit alle doelgroepen. Je kunt bij ons competitie spelen op de hoogste landelijke niveaus, maar zeker ook enkel ‘recreatief’ een balletje slaan. In onze eigen uitnodigende accommodatie staan plezier in tafeltennis en onderlinge betrokkenheid centraal.

Lid worden 
Je kunt 3x gratis meedoen om te kijken of tafeltennis jouw sport is en/of SVE bij jou past. Als dat zo is kun je lid worden op basis van diverse lidmaatschappen. Kijk op www.ttvsve.nl/lidworden voor de verschillende lidmaatschappen.

Trainingen
Behalve op zondag wordt er elke dag gespeeld bij SVE. Op vrijdag en zaterdag is er meestal competitie en voor recreanten zijn er op dinsdag- en donderdagavond speciale trainingen.
Kijk op www.ttvsve.nl/over-sve/trainingen voor een actueel overzicht. SVE is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeerplaats voor de deur.

Heb je  een vraag?
Stuur een e-mail naar tafeltennisverenigingsve@gmail.com

Graag tot ziens!

Onderstaand vind je het inschrijfformulier, dat je in kan vullen als je lid wil worden van onze vereniging.

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 221 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 168 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 181 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 146 euro
  • 50+ (alleen maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend):  120 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 105 euro
  • Donateur: 45 euro

  Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2020. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 25 euro. Dit betreft een teampolo van het merk Adidas.


U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen U-pas aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Via ClubCollect kan je de contributie tegen een kleine toeslag in termijnen betalen. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

 • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
 • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.
[vc_column width=”2/3″]

Contributie betalen via ClubCollect
SVE maakt gebruik van ClubCollect, een geautomatiseerd systeem voor de inning van de contributie. ClubCollect (www.clubcollect.nl) is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je via de instructies in de e-mail heel makkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Afhankelijk van het aantal termijnen en het bedrag van de contributie dat je moet betalen kost het betalen in termijnen wel 4 tot 12 euro per jaar extra. Meer informatie over ClubCollect vind je hier: www.ttvsve.nl/clubcollect.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Ron van der MaarelVolwassenen