Tafeltennis is een fijne sport voor iedereen. De meeste mensen kennen het spelletje ‘pingpong’ van hun vakantie op de camping. Bij SVE kun je het vrijwel elke dag spelen ongeacht je niveau.

SVE is een van de grootste en beste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Onze leden komen uit alle geledingen van de maatschappij en de leeftijden varieren van 6 – 86 jaar. Je kunt bij ons competitie spelen op de hoogste landelijke niveaus, maar zeker ook enkel ‘recreatief’ een balletje slaan. We beschikken over een eigen accommodatie die behoort tot de mooiste van het land. Plezier in tafeltennis en onderlinge betrokkenheid staan centraal.

Trainingen

Er wordt vrijwel elke dag gespeeld bij SVE. Op maandag en woensdag zijn er trainingen voor jeugd en op dinsdag en donderdag voor beginners en recreanten. Wedstrijdspelers en spelers op landelijk niveau trainen op maandag en woensdag. De afdelingscompetitie vindt plaats op dinsdag en vrijdag en de landelijke teams spelen op zaterdag. Op zondag kan van 13-15 uur vrij gespeeld worden.
Kijk op www.ttvsve.nl/over-sve/trainingen voor een actueel overzicht. SVE is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeerplaats voor de deur.

Heb je  een vraag?
Stuur een e-mail naar tafeltennisverenigingsve@gmail.com

Als je lid wilt worden van SVE stuur dan een mail naar info@ttvsve.nl met de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, email en het soort lidmaatschap (zie de verschillende lidmaatschappen hieronder)

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 246 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 192 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 192 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 156 euro
  • 50+ (alleen maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend):  150 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 114 euro
  • Donateur/niet spelend lid: 50 euro

Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2024. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 10.

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 37,50 euro.


U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen U-pas aanvragen: https://www.u-pas.nl/aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

  • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond: € 84,50 per jaar voor competitie gerechtigde senioren, € 63,50 per jaar voor competitie gerechtigde jeugdleden, € 22,50 per jaar voor niet competitie gerechtigde leden
  • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Ron van der MaarelLid worden van SVE