Tafeltennis is een leuke sport, en zeer zeker ook voor vrouwen!

SVE is één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Alle doelgroepen zijn bij onze vereniging vertegenwoordigd waaronder natuurlijk ook de dames. SVE heeft zich specifiek ten doel gesteld om meer vrouwen kennis te laten maken met tafeltennis en de gezelligheid bij SVE.

Lid worden
Je kunt 3x gratis meedoen om te kijken of tafeltennis jouw sport is en/of SVE bij jou past. Wanneer je enthousiast bent, kun je kiezen uit één van onze abonnementen. Kijk op www.ttvsve.nl/lidworden voor de verschillende lidmaatschappen.

Trainingen
Er kan elke dag (met uitzondering van de zondag) getafeltennist worden bij SVE. Van het hoogste landelijke niveau tot recreatief op de woensdagmiddag.
Op dinsdagavond is er een speciale damestraining waarin alle niveaus tegen elkaar spelen. Deze avond staat onder leiding van onze trainster Ireen.

Kennismaking
We vinden het belangrijk dat vrouwen zich welkom voelen bij SVE en voeren daarom met iedere nieuwkomer een kennismakingsgesprek. We kijken dan onder andere welke trainingsgroep het beste aansluit bij je niveau. Er zijn 2 vertrouwenscontactpersonen binnen de vereniging aanwezig waaronder één speciaal voor de vrouwelijke leden.

Heb je direct al een vraag?
Bel met Ron van der Maarel op 06 282 43 120 of stuur een e-mail naar tevredenleden@ttvsve.nl

Graag tot ziens!

 

Bovengenoemde bedragen gelden m.i.v. 01-07-2016

U-pas houders t/m 16 jaar recht op 100% korting, vanaf 17 jaar 50% korting.De U-pas code is te vinden onder de geboortedatum op de U-pas.

Vrijwilligers
Wij willen er graag met z’n allen voor zorgen dat SVE een nog grotere, succesvollere en plezierigere vereniging wordt voor iedereen. Hieronder een overzicht van de verschillende taken waar wij vrijwilligers voor zoeken. Als u meer informatie wil over de verschillende taken bij SVE dan kunt u terecht bij 'Toelichting Vrijwilligerstaken'

Grote schoonmaak gebouw. 1x eind augustus/begin september vóór Open Utrechtse en 1x in januari vóór start competitie. Ongeveer twee-drie uur per keer. De zaal vegen, stofzuigen, dweilen, tafels poetsen, spinnenrag verwijderen etc. Daarnaast grote schoonmaak bar en keuken, ramen zaal zemen etc. We zoeken 20 personen die hier tweemaal per jaar bij willen helpen.

Bardiensten. Er is grote behoefte aan extra barpersoneel. Als je hiervoor aanmeldt betekent dit dat je voor minimaal twee bardiensten per jaar opgeroepen kunt worden (liefst vaker), uiteraard in overleg. Voorbeelden zijn een maandag- of dinsdagavond van 19.30 – 23.30, of een aantal uren tijdens een evenement als de Open Utrechtse. Je kunt je ook als (competitie)team opgeven om tijdens een aantal van jullie thuiswedstrijden de bar te regelen.

Overige barzaken. Er is behoefte aan ondersteuning bij de barzaken. De inkopen moeten worden geregeld, die één keer in de drie weken ‘sochtends afgeleverd worden, waarbij iemand van SVE aanwezig moet zijn. Er moet daarnaast één keer in de paar weken inkopen worden gedaan bij de Gepu. Er moeten wasjes gedraaid worden van vaat- en handdoeken etc. Wij zoeken één of twee betrouwbare personen die onze penningmeester/barregelneef Lauri hierbij willen ondersteunen en taken uit handen willen nemen.

Coördinator Grote Clubactie. Er is behoefte aan één persoon die jaarlijks met veel inzet en passie de Grote Clubactie in goede banen leidt. Dit betekent de contacten met de organisatie onderhouden (boekjes bestellen, verkochte loten doorgeven etc.), maar vooral de jeugd en barpersoneel enthousiasmeren en stimuleren tot verkoop. De Grote Clubactie is een potentiële grote bron van inkomsten voor SVE en hier valt nog veel winst te boeken.

Sponsorcommissie. Het is jullie vast wel opgevallen dat SVE geen sponsors heeft. Het is lastig om sponsoren te vinden en wij hebben daar tot op heden niet de mankracht voor gehad. Het doel is nu een sponsorcommissie op te richten die allereerst een plan van aanpak maakt (wat voor opties bieden we sponsoren aan?) en vervolgens zowel binnen de club als buiten de club op zoek gaat naar sponsors. Dit kunnen sponsors zijn die een bord in de zaal hangen, maar ook een sponsor die zijn naam verbindt aan (het 1e team van) de club of aan de Open Utrechtse. Wij zoeken minimaal drie personen die deel uit gaan maken van deze commissie, die van de grond af aan opgebouwd moet gaan worden.

Commissie werving jeugd. Wij zijn op zoek naar meerdere personen die het leuk vinden actief jeugdleden te gaan werven. Dit betekent het organiseren van het Table Stars-evenement voor kinderen, contacten met scholen en gemeente om clinics te geven of scholen naar SVE te halen etc. Als onderdeel van deze commissie overleg je met de Technische Commissie (jeugdtrainers) en de Evenementencommissie en zorg je ervoor dat de jeugdafdeling van SVE nog groter en succesvoller wordt.

Onderhoud gebouw. Wij zijn op zoek naar een aantal handige personen die Ben van Alphen willen ondersteunen bij het onderhoud van het gebouw. Ben zorgt voor klein en groot onderhoud en zoekt vooral mensen die willen helpen bij het regelmatig vegen van de dakgoot, vervangen van lampen, zetten van muizenvallen, wegbrengen van oud papier, onderhoud aan de toiletten en kleedkamers etc.

Zaaldienst jeugd. Wij zoeken leden of ouders van jeugdleden die op zaterdag tijdens de thuiswedstrijden van de jeugd aanwezig willen zijn. Deze persoon leidt de middag in goede banen, helpt met invullen van de wedstrijdformulieren, ontvangen van teams etc.

Begeleider jeugd(team). Elk jeugdteam heeft een begeleider nodig, met name voor uitwedstrijden. Daarnaast zoeken we leden of ouders van jeugdleden die de SVE-jeugd wil begeleiden tijdens (één of meerdere) toernooien.

Webredactie. Wij zoeken een aantal personen die het leuk vinden stukjes te schrijven voor op de website. Vooral de jeugd blijft onderbelicht en dat willen we graag veranderen.

Wedstrijdsecretaris jeugd.Elke (wedstrijd)zaterdag aan het einde van de middag de wedstrijdformulieren van de jeugd ophalen bij SVE en de uitslagen online invoeren.

Zo ja, welke vereniging?


Hierbij bevestig ik dat de bovenstaande informatie juist is opgegeven. Ik geef Tafeltennisvereniging SVE te Utrecht toestemming om deze gegevens te gebruiken om de inschrijving compleet te maken.

Ron van der MaarelDames