Tafeltennis is een leuke sport, en zeer zeker ook voor vrouwen!

SVE is één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Alle doelgroepen zijn bij onze vereniging vertegenwoordigd waaronder natuurlijk ook de dames. SVE heeft zich specifiek ten doel gesteld om meer vrouwen kennis te laten maken met tafeltennis en de gezelligheid bij SVE.

Lid worden
Je kunt 3x gratis meedoen om te kijken of tafeltennis jouw sport is en/of SVE bij jou past. Wanneer je enthousiast bent, kun je kiezen uit één van onze abonnementen. Kijk op www.ttvsve.nl/lidworden voor de verschillende lidmaatschappen.

Trainingen
Er kan elke dag (met uitzondering van de zondag) getafeltennist worden bij SVE. Van het hoogste landelijke niveau tot recreatief op de woensdagmiddag.
Op dinsdagavond is er een speciale damestraining waarin alle niveaus tegen elkaar spelen. Deze avond staat onder leiding van onze trainster Ireen.

Kennismaking
We vinden het belangrijk dat vrouwen zich welkom voelen bij SVE en voeren daarom met iedere nieuwkomer een kennismakingsgesprek. We kijken dan onder andere welke trainingsgroep het beste aansluit bij je niveau. Er zijn 2 vertrouwenscontactpersonen binnen de vereniging aanwezig waaronder één speciaal voor de vrouwelijke leden.

Heb je direct al een vraag?
Bel met Ron van der Maarel op 06 282 43 120 of stuur een e-mail naar tevredenleden@ttvsve.nl

Graag tot ziens!

 

Ron van der MaarelDames