Tafeltennis is een leuke supersnelle balsport voor jongens én meisjes. Iedereen kan het leren. Van jonge starters tot de wat oudere jeugd: bij SVE kan je terecht voor uitdagend tafeltennis en een hoop gezelligheid.

SVE is één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Alle leeftijden zijn bij onze vereniging vertegenwoordigd: van de jongste ‘welpen’ tot aan de junioren. Onze jeugdspelers behoren tot de beste van het land.

Lid worden
Je kunt 3x gratis meedoen om te kijken of tafeltennis jouw sport is en/of SVE bij jou past. Wanneer je enthousiast bent, kun je kiezen uit één van onze abonnementen. En met de Utrechtse U-pas krijg je flinke korting.  Kijk op www.ttvsve.nl/lidworden voor de verschillende lidmaatschappen.

Trainingen
Er kan elke dag (met uitzondering van de zondag) getafeltennist worden bij SVE. Doordeweeks zijn er trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Zowel voor beginners vanaf 6 jaar, als voor landelijke topspelers. De dinsdagavond is er speciaal voor de beginnende jeugdspelers: spelenderwijs maak je kennis met tafeltennis en de andere jeugdleden.
Kijk op www.ttvsve.nl/over-sve/trainingen voor een actueel overzicht.

Kennismaking
We vinden het belangrijk dat jonge leden zich thuis voelen bij SVE en voeren daarom met iedere nieuwkomer en de ouder(s) een kennismakingsgesprek.
We kijken dan onder andere welke trainingsgroep het beste aansluit bij je niveau en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je het naar je zin hebt.

Heb je direct al een vraag?
Bel met Ron van der Maarel op 06 282 43 120 of stuur een e-mail naar tevredenleden@ttvsve.nl

Graag tot ziens!

Ron van der MaarelJeugd