Tafeltennis is een fijne sport voor iedereen.
De meeste mensen kennen het spelletje ‘pingpong’ van hun vakantie op de camping.
Bij SVE kun je het elke dag spelen ongeacht je niveau.

SVE is een van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland en bestaat al sinds 1963. Onze leden bestaan uit alle doelgroepen. Je kunt bij ons competitie spelen maar zeker ook enkel ‘recreatief’ een balletje slaan. In onze eigen uitnodigende accommodatie staan plezier in tafeltennis en onderlinge betrokkenheid centraal.
Ben je wat ouder en wil je graag met leeftijdsgenoten recreatief een bal slaan dan verwijzen we je graag naar onze zogenaamde 50+ groep.

Lid worden 
Je kunt 3x gratis meedoen om te kijken of tafeltennis jouw sport is en/of SVE bij jou past. Als dat zo is kun je lid worden op basis van diverse abonnementen. Kijk op www.ttvsve.nl/lidworden voor de verschillende lidmaatschappen.

Trainingen
Behalve op zondag wordt er elke dag gespeeld bij SVE. Op vrijdag en zaterdag is er meestal competitie en voor recreanten zijn er op maandag en donderdagavond speciale trainingen.
Kijk op www.ttvsve.nl/over-sve/trainingen voor een actueel overzicht. SVE is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeerplaats voor de deur.

Kennismaking
Met elke nieuwkomer voeren we een kennismakingsgesprek om elkaars verwachtingen te bespreken en om te bekijken welke trainingsgroep het best aansluit bij je nivo.

Heb je direct al een vraag?
Bel met Ron van der Maarel op 06 282 43 120 of stuur een e-mail naar tevredenleden@ttvsve.nl

Graag tot ziens!

 

Ron van der MaarelRecreanten