Matig resultaat voor hoogste teams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na twee thuiswedstrijden op rij moesten SVE 1 en 2 weer de hort op. SVE 1 mocht naar Heerhugowaard voor de clash met DOV, met o.a. de broer van Mark. SVE 2 maakte de reis naar Wijchen, voor de belangrijke wedstrijd tegen nummer 3 ONI.

DOV 1 – SVE 1: 5-5
Mark 3, Rogier 1, Jacintha 1.

Een verrassing bij DOV: Erik Heemskerk, de broer van Mark, deed niet mee. Het bracht Mark echter niet van de wijs, want hij won zoals vanouds alle drie zijn wedstrijden. Bij afwezigheid van vaste dubbelpartner Jeffrey ging het dubbel helaas wel verloren.

Rogier en Jacintha hebben daarnaast hun vorm nog niet gevonden dit seizoen. Rogier is met noppen gaan spelen op zijn forehand en slaat af en toe iedereen zoek op de training. In de competitie wil het helaas nog niet helemaal lukken. Ook Jacintha haalt dit seizoen nog niet haar gebruikelijke niveau. Beide wisten ze alleen van de zwakste DOV’er te winnen.

Het zorgt er wel voor dat de poule ongekend spannend is. SVE en DOV delen de koppositie met 30 punten uit 5, terwijl nummer 4 Litac op slechts 3 punten afstand volgt. Het enige wat zeker lijkt is degradatie van HTC 2. Het belooft dus een spannende tweede seizoenshelft te worden.

ONI 1 – SVE 2: 6-4
Peter 2, Jan 2, Remco 0.

Onze ‘reserves’ wisten de schade beperkt te houden, na een 4-0 achterstand. Dat was al iets geflatteerd, nadat Remco in vijven had verloren en het dubbel onnodig met het kleinste verschil in vijven werd verloren. Na de theepauze herstelden Jan en Peter zich van hun slome start en boekten beide twee zeges. De nog van een blessure herstellende Remco kwam er helaas niet aan te pas.

Halverwege de competitie staat SVE op de 4e plek in de poule. Op onderling resultaat houden ze nummer 5 Nijmegen onder zich. De voorsprong van nummer 3 ONI is door deze nederlaag helaas gegroeid tot 6 punten. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen nummer laatst Maastricht. Thuis werden zij met 7-3 verslagen, dat zal uit minimaal geëvenaard moeten worden. De mannen zullen gesteund worden door een luidruchtige aanhang van een man of 15, dus daar zal het niet aan liggen!

Jasper GraaffMatig resultaat voor hoogste teams

Laat een reactie achter