Doe mee aan de Playbackshow!

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Zaterdag 12 november is de vierde Super Saturday bij SVE, met zeven teams die thuisspelen. Om deze dag nóg leuker te maken wordt er na de wedstrijden een heuse Playbackshow georganiseerd. Lees hieronder meer, onder andere hoe je jouw act op kan geven!

Beste tafeltennisvrienden,

Altijd al eens op het podium willen staan? Op 12 november is SVE het podium voor echte playback-helden. Hierbij een keer geen berichtje over hoe goed het met het eerste gaat of de technische problemen van de spelers van Heren 4. Nee, hierbij de uitnodiging om allen 12 november naar ons mooie clubgebouw te komen, vanaf 16.00 toptafeltennis te aanschouwen en daarna getuige te zijn van de enige echte eerste SVE Playbackshow.

Vanaf 21.30 gaan we helemaal los met de meest fantastische acts. Deelnemers van binnen en buiten de club zullen strijden om welke act in de ogen van een jury van SVE notabelen het beste is, welke in de ogen van ons hooggewaardeerde publiek en wie het meest mooi uitgedost is.

In de wandelgangen zijn al acts met nonnen en met Sugar Lee Hooper de revue gepasseerd. Het belooft een fantastische avond te worden. Je kan natuurlijk ook zelf meedoen. Graag zelfs. Meld je daarvoor aan op: https://ttvsve.nl/playbackshow/

Tot 12 november!

 

Jasper GraaffDoe mee aan de Playbackshow!

Laat een reactie achter