Nieuwe mijlpaal SVE: meer dan 250 leden

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Vol trots kunnen wij jullie mededelen dat SVE weer een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Precies een jaar nadat onze vereniging voor het eerst meer dan 200 leden telde, bestaat SVE nu uit meer dan 250 leden! Het loopt de afgelopen weken storm, met meerdere aanmeldingen van nieuwe leden per week. De afgelopen dagen kwamen er weer vier nieuwe leden bij, waardoor we in één klap op het huidige ledenaantal van 252 leden zijn beland.

Rond de zomermaanden zag SVE, zoals iedere sportvereniging, een behoorlijk aantal leden hun lidmaatschap opzeggen. Verhuizingen, blessures of simpelweg een afgenomen interesse in de sport. Het aantal opzeggingen was wel groter dan verwacht. Zo zegde er onverwacht een behoorlijke groep jeugdleden hun lidmaatschap op. Ook waren er voor het eerst flink wat 50 plussers die stopten, voornamelijk vanwege chronische blessures of ziekte.

Aantrekkingskracht SVE groot
De afgelopen maanden hebben echter weer bewezen dat de aantrekkingskracht van SVE onverminderd groot is en dat de rek er nog lang niet uit is. Sinds 1 juli hebben we weer talloze nieuwe gezichten gezien op de vereniging, waarvan er tot op heden 34 daadwerkelijk lid zijn geworden van de vereniging. Onder die 34 nieuwelingen zijn 8 jeugdleden en 11 leden met een 50+ lidmaatschap. Twee doelgroepen waar SVE fors op inzet. Ook de AH Sportactie helpt uiteraard. Via de NTTB hebben wij vernomen dat SVE tot nu toe de meeste inschrijvingen van alle tafeltennisverenigingen in Nederland heeft ontvangen. Een aantal van de ‘AH sporters’ zijn al lid geworden. Alle nieuwe leden proberen wij zoveel mogelijk individueel welkom te heten bij de vereniging en te informeren waar ze terecht kunnen bij vragen of opmerkingen.

We verwachten dat de ledengroei de komende maanden verder doorzet. Traditioneel gezien neemt het aantal aanmeldingen van nieuwe leden richting de zomer wat af en zal het ledenaantal rond de zomer weer afnemen. We hebben er echter vertrouwen in dat we het verenigingsjaar 2017/2018 af gaan sluiten met meer dan het huidige aantal van 252 leden. De begin 2016 geformuleerde doelstelling om in 2020 minimaal 275 leden te hebben gaat dan ook zeker gehaald worden!

 

Jasper GraaffNieuwe mijlpaal SVE: meer dan 250 leden

Laat een reactie achter