Veel nieuwelingen tijdens geslaagde Open Dag

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Voor het eerst organiseerde SVE gisteren een Open Dag. Doel: een leuke dag organiseren voor onze leden en zoveel mogelijk nieuwelingen kennis laten maken met SVE. We kunnen wel stellen dat beide doelstellingen gehaald zijn! Het was een gezellige en vermakelijke dag én we hebben kennis mogen maken met meer dan 30 nieuwe gezichten.

Om de Open Dag te promoten waren er 1.500 flyers verspreid in de buurt, was de Open Dag op verschillende internetagenda’s aangekondigd en was er een Facebook-advertentie geplaatst, die door 9.500 Utrechters is gezien. Al die inzet heeft resultaat gehad, want gedurende de dag mochten we met veel plezier meer dan 30 nieuwe gezichten verwelkomen. Leuk daarbij was dat er zowel jeugd als 50 plussers, meisjes en jongens, dames en heren en zowel beginners als meer geoefende spelers binnen kwamen lopen.  Alle nieuwelingen werden enthousiast ontvangen door onze vrijwilligers, hebben uitgebreid een balletje kunnen slaan en bijvoorbeeld kunnen oefenen met de zeer populaire tafeltennisrobot. Velen gaven dan ook direct aan dat we ze binnenkort terug kunnen verwachten bij SVE.

Iedereen die de dag mogelijk heeft gemaakt wordt bij deze bedankt voor zijn of haar inzet. Deze Open Dag was een ontzettend geslaagde opening voor wat weer een topseizoen moet gaan worden voor SVE.

Jasper GraaffVeel nieuwelingen tijdens geslaagde Open Dag

Laat een reactie achter