Nieuwsbrief 16 aug 2019

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het is ondertussen alweer half augustus en dat betekent dat het einde van de zomervakantie eraan komt. Traditiegetrouw openen wij het tafeltennisseizoen met de Open Utrechtse Kampioenschappen. Één van de grootste toernooien van het jaar. De inschrijving zit al bijna vol, dus wees er snel bij als je mee wilt doen. In deze nieuwsbrief meer informatie over het toernooi. Ook de Zomeravondcompetitie is nog in volle gang. Vanavond wordt er vanaf 19.45 uur bij SVE gespeeld.

Allereerst nog wat over de contributie. Jullie hebben deze week een nieuwe reminder ontvangen om de contributie te betalen, als je dat nog niet gedaan had. Door een foutje bij Club Collect was het tot nu helaas niet mogelijk de optie ‘gespreid betalen’ te kiezen. Dat is ondertussen hersteld. Als je nu op de betaallink klikt die je hebt ontvangen, dan kan je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen. Wel zo makkelijk!

 

Zomeravondcompetitie

Vanavond wordt de vierde avond van de Zomeravondcompetitie gespeeld. Heb je zin om wat wedstrijden te spelen tegen tafeltennissers van je eigen niveau? Schrijf je dan nog snel in. Er zijn nog een aantal plekken beschikken.

We beginnen vanavond om 19.45 uur bij SVE. We spelen in poules van 4 of 5 spelers, waardoor iedereen dus 3 of 4 wedstrijden speelt op zijn eigen niveau. Ook niet-competitiespelers kunnen meedoen! Deelname kost 3 euro, wat wordt besteed aan leuke prijzen voor de deelnemers. Graag vooraf inschrijven door een mailtje te sturen naar tafeltennis.utrecht@gmail.com.

Volgende week vrijdag wordt de reeks zomeravonden afgesloten bij tafeltennisvereniging UTTC uit Hoograven. Ook voor die avond (die ook om 19.45 uur begint) zijn nog plekken beschikbaar. Meedoen of vragen? Mail naar tafeltennis.utrecht@gmail.com.

 

Open Utrechtse Kampioenschappen 31 augustus

Traditiegetrouw opent SVE het tafeltennisseizoen met de Open Utrechtse Kampioenschappen. Dit jaar zal de 16e editie plaatsvinden op zaterdag 31 augustus 2019. Er wordt gespeeld in poules van minimaal 5 spelers. De besten van de poule plaatsen zich voor de vervolgrondes. In elke klasse zijn er leuke prijzen te winnen. In totaal is er plek voor 120 deelnemers. De meeste deelnemers beginnen om 10.00 uur. Alleen de A poule met de beste spelers begint pas in de middag.

Dit jaar belooft het deelnemersveld opnieuw enorm sterk te worden. De bar is uiteraard de hele dag geopend, daarnaast is tussen 10:00 uur en ca. 21:00 uur de keuken geopend voor het standaardrepertoire aan snacks, voedsel, diverse broodjes en lekkernijen. Ook dit jaar zullen we proberen het buffet weer bijtijds te openen (tussen 17:30 en 18:00 uur). Uiteraard is er voor ieder wat wils in het buffet te vinden (ook vegetarisch). Verder zorgen we vanaf een uurtje of 9 weer voor een grandioos gezellige feestavond met disco, karaoke en nog veel meer!

Schrijf je dus snel in als je dat nog niet gedaan hebt.

INSCHRIJVEN VIA https://forms.gle/t5chDicv6C4GRnG27

DEELNEMERSLIJST https://docs.google.com/spreadsheets/d/13mNbim2BLGEQHr2yWuRJIr7F59eYlSc2h5aOzlss/edit?usp=sharing

Betaling

Gaarne het verzoek om gelijktijdig met je inschrijving ook te betalen. € 10,- (alleen inschrijfgeld) óf € 18,00 (inschrijfgeld + buffet) over te maken naar NL32 RABO 0328 2576 64 t.n.v. Tafeltennisvereniging SVE onder duidelijke vermelding van je voor- en achternaam. De plek van verzuimende betalers kan worden ingevuld door mensen op de reservelijst. We zien jullie allemaal graag op zaterdag 31 augustus!

 

Open Dag en Kennismakingslessen kinderen

Afgelopen seizoen hebben we de werving van nieuwe leden op een laag pitje gezet. We pakken het nu weer groots aan met de organisatie van een Open Dag en Kennismakingslesssen voor kinderen. Het doel is vooral kinderen, studenten, 50 plussers en spelers met een beperking te werven.

Op zondag 22 september organiseren we tijdens de Nationale Sportweek een Open Dag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze middag staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar en kan er uitgebreid getafeltennist worden. We hopen dat zoveel mogelijk leden aanwezig zijn, zodat we een goede indruk maken op de bezoekers! Wees er dus bij deze middag.

Vanaf zaterdag 29 september starten we een kennismakingscursus voor kinderen. Op zes zaterdagochtenden wordt er een training gegeven voor kinderen die op een laagdrempelige manier willen uitvinden of tafeltennis wat voor hen is. Lees meer op onze site: https://ttvsve.nl/open-dag-kennismakingslessen/

Promotie

De gemeente Utrecht heeft onlangs besloten dat er vanaf 1 januari 2020 geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer mag worden verstuurd. We maken daarom nog van één van de laatste gelegenheden gebruik om onze naamsbekendheid in heel de stad te vergroten via een flyer die met het folderpakket huis-aan-huis verspreid gaat worden. De flyer (waarin de Open Dag en de Kennismakingslessen worden gepromoot) zal bij bijna 35.000 huishoudens in een straal van 2,5e kilometer rond SVE op de deurmat vallen. Grote dank aan Marco Lubbers voor het ontwerpen van de flyer!

Daarnaast promoten we SVE medio september ook digitaal via Facebook. We verwachten daarmee een drukbezochte Open Dag en Kennismakingslessen!

 

Najaarscompetitie

De indelingen voor de Najaarscompetitie zijn ondertussen allemaal bekend. Op zaterdag 7 september trappen onze jeugdteams de competitie af met een uitwedstrijd. In de week erna beginnen ook onze seniorenteams met de competitie.

Tijdens de najaarscompetitie verdedigen de volgende teams de eer van SVE:

– 6 jeugdteams (waarvan 2 in de landelijke competitie);

– 3 heren- en 3 damesteams in de landelijke competitie;

– 12 reguliere teams in de afdelingscompetitie;

– 11 duoteams in de afdelingscompetitie.

Al met al dus het enorme aantal van 35 teams. Alvast heel veel plezier en succes allemaal! Op ttapp.nl kan je de precieze pouleindelingen vinden. In het rechtermenu onder ‘live’ kan je bovendien zien welke teams op welke dag een wedstrijd spelen.

Ron van der MaarelNieuwsbrief 16 aug 2019

Laat een reactie achter