Nieuwsbrief 19 September

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Super Saturday en Open Dag

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Afgelopen week is de competitie weer begonnen. Alle teams hebben met veel enthousiasme hun eerste wedstrijd gespeeld, behalve SVE 1. Voor ons vlaggenschip eindigde de eerste competitiewedstrijd in een drama. Na bijna twee uur gereden te hebben in de auto naar FTTC uit Franeker, gleed Quinten tijdens het inspelen weg op de spekgladde vloer. Toen ook een andere speler viel zijn de wedstrijden gestaakt. Later in het ziekenhuis bleek Quinten een breuk te hebben in zijn bovenarm. Dat betekent waarschijnlijk meteen einde competitie voor Quinten.

Er wordt nu gekeken waar en wanneer deze wedstrijd wordt ingehaald, maar het betekent een flinke deuk in de kampioensaspiraties van SVE 1, dat hoopt te promoveren naar de 1e divisie. Gelukkig kunnen we melden dat oud-speler Ian de Graaf bereid is gevonden tijdelijk terug te keren uit zijn tafeltennispensioen en het team een aantal keer te helpen. Zaterdag speelt SVE 1 samen met de andere landelijke teams thuis vanaf 16.00 uur, terwijl de jeugd al om 13.00 uur begint. Kom vooral langs en moedigen onze teams aan!

 

Open Dag

Na de Super Saturday is het op zondag tijd voor de Open Dag, van 14.00 uur tot 17.00 uur. De 30.000 flyers zijn verspreid en de advertenties op social media staan online. We hopen dus op flink wat nieuwe gezichten. Zoals al eerder aangegeven hopen we daarnaast ook op jullie aanwezigheid! Kom gezellig een balletje slaan en een praatje maken. Een hapje en drankje wordt verzorgd.

 

Betaalde vacature bij SVE: clubkadercoach

Zoals jullie wellicht weten is SportUtrecht voor SVE op zoek naar een ClubKaderCoach (CKC) tafeltennis. Ondanks meerdere gesprekken is het helaas nog niet gelukt om de vacature te vervullen. Het gaat om een betaalde functie van gemiddeld 7 á 8 uur per week. De CKC maakt onderdeel uit van pilot met een aantal verenigingen. De inzet van Clubkadercoaches is gericht op het creëren van een positieve sportcultuur waardoor het (vrijwillig) sportkader met meer plezier en voldoening aan de slag kan. De Clubkadercoach richt zich voor een groot deel op het versterken van de pedagogisch/didactische competenties van het sportkader.

Het zou jammer zijn als we als SVE niet kunnen deelnemen aan de pilot omdat de functie niet vervuld kan worden. Daarom een oproep aan onze leden: Heb je interesse in de functie of ken je iemand in je netwerk? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten!

Wil je meer weten? Bekijk de vacature op de website van de NTTB.

Ron van der MaarelNieuwsbrief 19 September

Laat een reactie achter