Nieuwsbrief Jeugd – December

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Beste jeugdleden & ouders,

Vorige week speelden de competitiespelers hun laatste competitieronde. Geen kampioenen dit seizoen helaas, maar wel veel strijd, een hoop gewonnen wedstrijden en weer veel geleerd! In deze nieuwsbrief lees je over de concept-teamindeling voor de voorjaarscompetitie van 2020, de trainingen in december en (in herhaling) de komende toernooien.

Eerst nog even terug naar de laatste training van november: donderdag 28 november. Helaas was onze trainer Jesse ziek en heeft dit nieuws niet iedereen op tijd bereikt. Vervelend! Om dit voorkomen gaan we aan de trainers vragen om een app-groep aan te maken, waarin je speler en/of ouder op de hoogte geworden kan houden van wijzigingen en relevante mededelingen. Daarnaast gebruiken we de Club App waarin je onder andere het laatstse SVE-nieuws vindt, trainingstijden en pushberichten als bijvoorbeeld een training niet doorgaat.

Heb je de Club App nog niet? Download ‘m dan nu. Zoek op ‘geekk clubapp’ in de App Store voor iOS of Play Store voor Android. Je kan ook deze rechtstreekse links gebruiken:

App Store (Apple)

Play Store (Google)

Tot snel bij SVE!

 

Trainingen in december

De trainingen van 2019 door tot aan de kerstvakantie. Dat betekent dat laatste training dit jaar zal zijn op donderdag 19 december. Vervolgens beginnen de trainingen weer op 6 januari 2020.

Daarnaast nog 2 uitzonderingen:

We stoppen voorlopig met de Beginners 1 en 2 training op maandag, van 16.00 tot 17.15 uur. Helaas is in de 1e helft van dit seizoen gebleken dat de groep niet vol genoeg werd. De beginnersgroep op woensdag loopt daarentegen als een trein! En daarom gaan we voor die groep op zoek naar een 2e trainer. De deelnemers aan de beginnersgroep op maandag mogen voorlopig ook meetrainen met de Jeugd 1 en 2 groep van 17.15 tot 18.45 uur. Heb je hier vragen over? Mail dan naar onze trainer Maurice Schulte.

Tot slot: donderdag 5 december is het Pakjesavond en is er geen training.

 

Nu de competitie afgelopen is moeten we alweer snel de teams voor de voorjaarscompetitie opgeven. Hieronder vind je de indeling zoals we deze willen indienen. Wil je ook competitie spelen? Mail naar dan onze wedstrijdsecretaris Peter Hofland.

SVE 1 – Aanvraag voor Landelijk A

Vince Schilder

Tobias Kers

Kasper Marinus

Denis Dimitrov (paar wedstrijden / reserve)

—————————————-

SVE 2 – Landelijk B

Kai Lamers

Julius van Berkum

Poyraz Birbil

Ellin Nootebos (reserve)

Hoseen Atwa (reserve)

—————————————-

SVE 3 – 4e klasse

Gerald van Woerkom

Ties Hensel

Reza Butler

—————————————-

SVE 4 – 5e klasse

Bas van Wijk

Seppe van der Laan

Jouke Postema

Nikki Ubaghs

—————————————-

SVE 5 – 6e klasse

Loek van Wijk

Jimi Lindhout

Figo Veldkamp

 

Toernooien

Regelmatig krijgen jullie mails van onze toernooicoördinator Martin. Hier een kort overzicht van de toernooien die er de komende tijd zijn en waarvoor je je kan opgeven. Voor ieder niveau en leeftijd zijn er passende toernooien.

Op zaterdag 14 december zijn er weer Minimeerkampen & D-Kadetten, deze keer bij HTTC in Houten. Dit toernooi is ideaal voor spelers die nog geen competitie spelen, net zijn begonnen of lager dan 4e klasse spelen. Wil je wat (meer) wedstrijdervaring opdoen? Geef je dan op bij Martin!

En als je toch bezig: schrijf meteen zaterdag 21 december in de agenda, dan spelen we de clubkampioenschappen voor alle leden en niveaus!

Op zaterdag 11 januari is het afdelingskampioenschap (regio Midden) voor de “lagere” jeugd (ELO-rating tot 450). Op zaterdag 18 januari is het afdelingskampioenschap voor de “hogere” jeugd (rating vanaf 450). Beide toernooien worden in twee delen gespeeld: één deel op basis van leeftijd en één op basis van sterkte. Op het toernooi voor de “hogere” jeugd wordt ook een dubbelcompetitie gespeeld.

Let op: junioren met een ELO-rating vanaf 1200 mogen ook aan het seniorenkampioenschap meedoen (datum weet ik nog niet, ik denk de zondag daarna), maar alleen als je ook aan het jeugdkampioenschap hebt meegedaan!

Tot slot nog 2 vrienschappelijke toernooien: op 4 januari is de Taverzo Open (Zoetermeer) en op 5 januari de Soester Open. Heb je hier interesse voor, dan kun je je daar zelf voor inschrijven. Google even, of vraag Martin om de inschrijflink.

Ron van der MaarelNieuwsbrief Jeugd – December

Laat een reactie achter