Open Dag & Kennismakingslessen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Wil je kennismaken met Tafeltennisvereniging SVE? SVE organiseert aan het begin van het nieuwe seizoen een Open Dag en Kennismakingslessen voor kinderen. We doen dit tijdens de Nationale Sportweek van 20-29 september! De Open Dag wordt georganiseerd op zondag 22 september en de eerste Kennismakingsles wordt gegeven op zaterdag 28 september.

Open Dag, zondag 22 september van 14.00 uur tot 17.00 uur
De Open Dag is een gratis toegankelijke kennismakingsdag voor belangstellenden van alle leeftijden en niveaus. Van 14.00 uur tot 17.00 uur is onze eigen tafeltenniszaal aan de Loevenhoutsedijk 4 geopend om een balletje te slaan. Op het programma staan onder andere een proeftraining, tafeltennissen tegen de tafeltennisrobot en een rondje-om-de-tafel. Voor alle bezoekers staat er een hapje en een drankje klaar!

We ontmoeten je graag op 22 september! Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kan je mailen naar info@ttvsve.nl.

Kennismakingslessen voor kinderen
In het najaar organiseert SVE zes achtereenvolgende kennismakingslessen voor kinderen die op een laagdrempelige wijze kennis willen maken met tafeltennis. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 10.30 uur – 11.30 uur. Onder begeleiding van verschillende jeugdtrainers leren de kinderen in zes speelse trainingen de beginselen van de tafeltennissport. De kosten voor het traject zijn 25 euro per kind, vooraf te betalen door middel van bankoverschrijving.

De data zijn: 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 2 november, 9 november en 16 november. Aanmelden kan door te mailen naar info@ttvsve.nl.

Geen zin om te wachten?
Vind je eind september te lang duren? Dan ben je natuurlijk ook al eerder welkom! In de week van maandag 26 augustus begint het nieuwe tafeltennisseizoen. We organiseren doordeweeks trainingen voor spelers van alle niveaus en leeftijden.

Beginnende jeugd: maandag, dinsdag en woensdag eind middag/begin avond.
Beginnende volwassenen: dinsdag- en donderdagavond.
50 plussers: maandagochtend en woensdagmiddag.
Spelers met een fysieke/verstandelijke beperking: dinsdagmiddag.

Ons volledige trainingsschema vind je hier op onze site: https://ttvsve.nl/over-sve/trainingen/.

Heb je vragen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@ttvsve.nl!

 

Jasper GraaffOpen Dag & Kennismakingslessen

Laat een reactie achter