Op zondag 22 September 2019 gooit SVE vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur het clubgebouw aan de Loevenhoutsedijk 4 te Utrecht open. Iedereen is deze dag welkom en kan gratis kennismaken met SVE. Neem bijvoorbeeld je vrienden of familie mee om gezellig een balletje te slaan. Het enige dat je nodig hebt is een sportieve outfit en (schone) sportschoenen.  Je kunt op elk gewenst moment gedurende de dag binnenlopen.

Versla de ballenrobot
Topspin, backspin, links, rechts: de ballenrobot schiet op elk gewenst tempo en met verschillende effecten ballen op je af. De ideale manier om in korte tijd hard te kunnen trainen. Sla jij alle ballen terug? Probeer het uit!

Clinic
Tijdens de Open Dag zijn de beste spelers en trainers van SVE aanwezig om te laten zien hoe het écht moet. Zin om een balletje tegen hen te slaan en tips te krijgen? Het kan allemaal tijdens de Open Dag. Ook zullen de topspelers tijdens de Open Dag regelmatig een kleine demonstratie geven.

Wie, wat, waar
– Open Dag Tafeltennisvereniging SVE, zondag 22 September 14.00 uur – 17.00 uur
– Loevenhoutsedijk 4 te Utrecht, vlakbij de Rode Brug
– Toegang gratis
– Vragen of aanmelden? Mail naar info@ttvsve.nl.

Meer weten over SVE?
Kijk voor meer informatie over de vereniging hier. Wist je dat we speciale trainingsgroepen hebben voor jeugd, volwassen, 50+ en sporters met een beperking? Kijk voor een overzicht hier.

Jasper GraaffOpen Dag 2019