log

Open Utrechtse Jeugd Kampioenschappen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

We hebben goed nieuws! Traditiegetrouw opent SVE het tafeltennisseizoen met de Open Utrechtse Tafeltennis Kampioenschappen (OU), maar dit jaar gaan wij ook een speciale editie voor de jeugd organiseren: de Open Utrechtse Jeugd Kampioenschappen (OUJ)! Omdat we hebben gemerkt dat er de afgelopen jaren steeds meer aanmeldingen van jeugdspelers binnenkwamen, hebben we besloten om een aparte jeugdeditie plaats te laten vinden op zaterdag 5 september.

De opzet zal niet veel verschillen ten opzichte van de ‘gewone’ OU, dus dat betekent dat er in verschillende klassen gespeeld gaat worden (3 of 4). Het doel is om iedereen veel potjes te laten spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we rond 11:00 beginnen en willen we vóór 18:00 met alle finales klaar zijn.

Inschrijven doe je via het inschrijfformulier of door te mailen naar svetoernooien@hotmail.com o.v.v. je naam, vereniging, meest recente competitieresultaat en zet er duidelijk bij dat het om de OUJ gaat. Iedereen die in de Najaarscompetitie uit mag komen in de jeugdcompetities mag zich inschrijven. De kosten zijn € 5,- per persoon. Uiteraard mogen alle jeugdspelers zich ook inschrijven voor de gewone OU. Die zijn een week eerder op zaterdag 29 augustus. Meer informatie daarover vind je hier.

Alle gegevens op een rijtje:

Toernooi: Open Utrechtse Jeugd Kampioenschappen

Datum: Zaterdag 5 september, aanvang 11.00 uur.

Plaats: Tafeltennishal SVE, Loevenhoutsedijk 4, 3552 XE Utrecht, tel. 030-2616970; www.ttvsve.nl

Inschrijven via: het formulier of via een e-mail naar svetoernooien@hotmail.com

Inschrijfgeld: € 5,- p.p.

Jasper GraaffOpen Utrechtse Jeugd Kampioenschappen

Laat een reactie achter