SVE is als vereniging afhankelijk van vrijwilligers. De vereniging wordt geleid door een onbezoldigd bestuur, die op hun beurt de commissies die onder hun verantwoordelijkheid vallen aansturen. Op deze pagina een overzicht van het bestuur en de voornaamste commissie.

Het bestuur

Ron

Communicatie & Sponsoring: Ron van der Maarel

Ron kwam eind 2013 toevallig een keer bij SVE. Zoals zovelen werd hij bevangen door de gezelligheid bij SVE en is hij er sindsdien niet meer weg te slaan. Al vrij snel werd hij betrokken bij de medio 2014 opgerichte sponsorcommissie, als vertegenwoordiger waarvan hij per oktober 2015 ook plaatsneemt in het Bestuur. Ron is naast bestuurslid ook onze ‘ledenknuffelaar’, die alle nieuwe leden verwelkomt en zich thuis laat voelen bij SVE.

Evenementencommissie

De Evenementencommissie organiseert bijna maandelijks toernooien en andere leuke activiteiten voor de leden van SVE. Zo organiseren we elk jaar in september de Open Utrechtse kampioenschappen, één van de leukste toernooien van het jaar met meer dan 100 deelnemers uit heel het land. De Evenementencommissie organiseert ook de Clubkampioenschappen, feestavonden, tripjes naar het buitenland, de Playbackshow etc.

Manager is Jan Bruins, erelid van SVE en al meer dan veertig jaar actief als vrijwilligers voor de vereniging. Leden van de Evenementencommissie zijn Arno Luc Ackermann, Bernie Roelofs, Marco Lubbers, Timeas Schim van der Loeff en Amber van Dorp.

 

Technische Commissie

De Technische Commissie zorgt ervoor dat er trainers voor de verschillende groepen staan, bewaakt de kwaliteit van die trainers, zorgt voor de teamindelingen etc. De Commissie wordt voorgezeten door bestuurslid Wouter Dubois en alle trainers maken er deel vanuit. Belangrijk lid van de commissie is tevens Folkert Schuurman, de Wedstrijdsecretaris Senioren (hier op de foto).

 

Barcommissie

Bij SVE staat de gezelligheid voorop en dat betekent dat het nog wel eens laat wordt. Uiteraard heb je dan leden nodig die iedereen van een natje en een droogje voorzien en de boel netjes achterlaten. Veel van onze leden nemen gelukkig regelmatig plaats achter de bar! Manager van de barcommissie is Timeas Schim van der Loeff (foto). Hij regelt de bezetting van de bar en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt. Penningmeester/bestuurslid Lauri Bakker zorgt voor de barinkopen.

 

Commissie gebouw

Onmisbaar voor een vereniging met een eigen accommodatie zijn vrijwilligers die het gebouw onderhouden. SVE prijst zich dan ook meer dan gelukkig met de aanwezigheid van Ben van Alphen. Begin jaren ’90 heeft hij zelf meegebouwd aan ons gebouw en sindsdien is hij onze trouwe klusjesman, die vrijwel elk weekend te vinden is bij SVE om het gebouw te onderhouden en verbeteren. Hij krijgt daarbij hulp van zijn trouwe kompaan Mike Verhoeff. Oud-bestuurslid Robbert Bod is manager van de commissie: hij regelt de financiën omtrent het gebouw, bewaakt de lange termijn en stuurt Ben en Mike waar nodig aan. Op de foto’s respectievelijk Robbert en Ben.

Jasper GraaffHet Bestuur & de Commissies