Tafeltennisvereniging SVE heeft sinds 2016 een samenwerking met Sport Europe. Sport Europe is één van de grotere leveranciers van tafeltennisproducten en ze hebben van alle leveranciers het grootste assortiment. Batjes, ballen, kleding, schoenen, tafels, noem het maar op. Ze verkopen het allemaal voor een scherpe prijs. Sport Europe heeft een fysieke winkel in Eindhoven, maar er kan ook heel makkelijk besteld worden via de webshop. Wil je toch wat advies of heb je vragen voordat je besteld via internet, dan is Sport Europe dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Kortingsvoucher
Alle leden van SVE krijgen maar liefst 20% korting op hun bestellingen bij Sport Europe via de webshop. Gebruik hiervoor bij je bestelling de vouchercode SVEUTRECHT en zie direct hoe er 20% korting verrekend wordt (vanwege overgang naar een nieuwe webshop werkt deze optie tijdelijk niet. E-mail je bestelling en vermeld dat je van SVE bent, dan verrekenen zij die 20% korting).
Daarnaast krijgt SVE als vereniging voor elke bestelling die met de vouchercode wordt gedaan korting op de bestellingen die SVE als vereniging plaatst, zoals ballen, tafels en netposten.

Heb je een nieuw batje, kleding of schoenen nodig? Bestel dan voortaan bij Sport Europe en help jezelf én SVE. De webshop is bereikbaar via de volgende link: http://www.sporteurope.nl/

Jasper GraaffKorting op materialen