SVE beschikt over meerdere gediplomeerde trainers die dagelijks de trainingen en clinics verzorgen. Van het niveau van assistent trainer tot nationale beroepstrainers. Alle trainers beschikken over een Verklaring van Goed Gedrag. SVE waarborgt daarmee zowel de kwaliteit als de integriteit van haar trainers.

Maurice Schulte, hoofdtrainer

1620732_680818758627339_1356125592_nMaurice is sinds de zomer van 2015 hoofdtrainer van SVE. Hij speelde zelf in een ver verleden al eens voor SVE en maakt de laatste jaren naam als trainer. Zo is hij onder andere de privétrainer van grote Nederlandse talenten als Angelique Gertenbach en inmiddels SVE’er Tim Gras. Maurice is bezig met het halen van het trainer-4 diploma (één na hoogste). Daarnaast slaat Maurice zelf een verdienstelijke bal bij HTC, tot voor kort in de 2e divisie.

 

 

Jan Mulder

Jan neemt sinds de zomer van 2015 de donderdaggroep voor zijn rekening. Jan stond ooit bekend als talent, maar het sociale gedeelte van tafeltennis nam bij hem de overhand. Nu probeert hij zijn kennis over te brengen op anderen. Jan komt zelf uit in de 3e divisie.[/lgc_column]

Clemens Aarendonk

Clemens AarendonkNadat Clemens ook in het verleden al training bij SVE had gegeven heeft hij zich in 2016 opgeworpen als trainer voor onze 50+-groep op de woensdagmiddag. Met al zijn ervaring als trainer en speler vindt hij het leuk om zijn kennis ook aan deze groep over te brengen.

 

Irene Aangeenbrug

Irene AangeenbrugIrene stapte in juni 2015 over van Taverzo, waar ze het tot de Eredivisie B schopte. Bij SVE nam ze Dames 1 op sleeptouw, waarmee ze promoveerde naar de 1e divisie. In de zomer 2016 is Irene bij SVE begonnen als trainster voor de speciale damestraining op dinsdag. Irene heeft een diploma bewegingsonderwijs en is in het bezit van het trainer 2-diploma.

 

Peter Miedema

Toen Peter’s dochter Juna lid werd bij SVE, werd hem gevraagd of hij dan ook niet meteen mee wilde werken aan de jeugdtraining. Dat leek Peter wel wat, dus sinds dat moment is hij assistent-trainer, nu op de woensdag. Daarnaast geeft hij regelmatig clinics aan scholieren en minder-valide spelers.

Wouter DuboisTrainers