SVE beschikt over meerdere gediplomeerde trainers die dagelijks de trainingen en clinics verzorgen. Van het niveau van assistent trainer tot nationale beroepstrainers. Alle trainers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. SVE waarborgt daarmee zowel de kwaliteit als de integriteit van haar trainers.

Maurice Schulte, hoofdtrainer

Maurice is sinds de zomer van 2015 hoofdtrainer van SVE. Hij speelde zelf in een ver verleden al eens voor SVE en maakt de laatste jaren naam als trainer. Hij traint grote Nederlandse talenten; daarnaast slaat Maurice zelf een verdienstelijke bal op nationaal niveau.

Wouter Bloksma

Wouter is wat ze noemen ‘een oude rot’.
Je let even niet op en je hebt van hem verloren. Hij traint de senioren recreanten-6e klasse + 3e-5e klasse op donderdag.

Jan Braat

Jan Braat is op latere leeftijd begonnen met tafeltennis, maar werd meteen gegrepen door het spelletje. Hij heeft zich opgewerkt van beginner tot 1e klasse. Hij geeft op dinsdag training aan de beginners en recreanten + 3e-5e klasse.

Anouk van den Boom

Anouk van den Boom geeft training aan de beginnende jeugd op maandag en woensdag. Anouk is zelf een jonge, zeer getalenteerde speelster en werd Nederlands kampioen 2023 bij de meisjes (Onder 19). Ze staat nummer 48 op de Nederlandse ranglijst (1/1/24).

Peter Miedema

Toen Peter’s dochter Juna lid werd bij SVE, werd hem gevraagd of hij dan ook niet meteen mee wilde werken aan de jeugdtraining. Hij traint minder-valide spelers.
Geen foto, maar te herkennen aan baard, een oorbel en ….een hele brede glimlach :-).

Wouter DuboisTrainers