SVE beschikt over meerdere gediplomeerde trainers die dagelijks de trainingen en clinics verzorgen. Van het niveau van assistent trainer tot nationale beroepstrainers. Alle trainers beschikken over een Verklaring van Goed Gedrag. SVE waarborgt daarmee zowel de kwaliteit als de integriteit van haar trainers.

Maurice Schulte, hoofdtrainer

1620732_680818758627339_1356125592_nMaurice is sinds de zomer van 2015 hoofdtrainer van SVE. Hij speelde zelf in een ver verleden al eens voor SVE en maakt de laatste jaren naam als trainer. Zo is hij onder andere de privétrainer van grote Nederlandse talenten als Angelique Gertenbach en inmiddels SVE’er Tim Gras. Maurice is bezig met het halen van het trainer-4 diploma (één na hoogste). Daarnaast slaat Maurice zelf een verdienstelijke bal bij HTC, tot voor kort in de 2e divisie.

Martijn Spithoven, combinatiefunctionaris

Met de toekenning van de subsidie voor het aanstellen van een combinatiefunctionaris was de weg vrij voor Martijn om aan de slag te gaan bij SVE. Hij richt zich vooral op de werving en behoud van jeugdleden en geeft daarvoor naast zijn trainingen bij SVE ook veel clinics op scholen. Hij is in het bezig van het trainer-4 dilploma en heeft meegeschreven aan het Table Stars-pakket. Daarnaast is Martijn RTC-trainer van Midden waar hij onder meer SVE’er Floris zur Muhlen onder zijn hoede heeft.

Wouter Dubois

Wouter2Wouter is zelf als tiener lid geworden bij SVE en nooit meer weggegaan. Al vele jaren geeft hij aan verschillende groepen training. Hij heeft ondertussen zelf het trainer-3 diploma. Wouter is tevens de voorzitter van de TC.

Nena Zantman

Onze topper van Dames 1 gaat zich ook bekwamen in het trainersvak. Ze assisteert bij de donderdag training en geeft clinics. Als jeugdspeelster zette Nena prestaties neer die door een jeugdspeler van SVE lange tijd niet gehaald waren.

Jan Mulder

Jan neemt sinds de zomer van 2015 de donderdaggroep voor zijn rekening. Jan stond ooit bekend als talent, maar het sociale gedeelte van tafeltennis nam bij hem de overhand. Nu probeert hij zijn kennis over te brengen op anderen. Jan komt zelf uit in de 3e divisie.

Clemens Aarendonk

Clemens AarendonkNadat Clemens ook in het verleden al training bij SVE had gegeven heeft hij zich in 2016 opgeworpen als trainer voor onze 50+-groep op de woensdagmiddag. Met al zijn ervaring als trainer en speler vindt hij het leuk om zijn kennis ook aan deze groep over te brengen.

Marcel van Oort

MarcelMarcel geeft sinds een tijd met veel plezier training aan de lagere senioren bij SVE, op de maandagavond. Marcel is daarnaast ook de spelregelexpert en arbitragecoördinator binnen SVE. Ook buiten het trainersgilde staat hij zijn mannetje als lid van de onderhoudscommissie.

Irene Aangeenbrug

Irene AangeenbrugIrene stapte in juni 2015 over van Taverzo, waar ze het tot de Eredivisie B schopte. Bij SVE nam ze Dames 1 op sleeptouw, waarmee ze promoveerde naar de 1e divisie. In de zomer 2016 is Irene bij SVE begonnen als trainster voor de speciale damestraining op dinsdag. Irene heeft een diploma bewegingsonderwijs en is in het bezit van het trainer 2-diploma.

Remco Haring

Remco is één van de monumenten van SVE. Zelf als jong jongetje lid geworden, jarenlang – en nog steeds – in de hoogste teams gespeeld en jarenlang veel training gegeven, zowel bij SVE als bij andere verenigingen. Remco is tevens in het bezit van het trainer-3 diploma.

Peter Miedema

Toen Peter’s dochter Juna lid werd bij SVE, werd hem gevraagd of hij dan ook niet meteen mee wilde werken aan de jeugdtraining. Dat leek Peter wel wat, dus sinds dat moment is hij assistent-trainer, nu op de woensdag. Daarnaast geeft hij regelmatig clinics aan scholieren en minder-valide spelers.

Wouter DuboisTrainers