SVE beschikt over meerdere gediplomeerde trainers die dagelijks de trainingen en clinics verzorgen. Van het niveau van assistent trainer tot nationale beroepstrainers. Alle trainers beschikken over een Verklaring van Goed Gedrag. SVE waarborgt daarmee zowel de kwaliteit als de integriteit van haar trainers.

1620732_680818758627339_1356125592_nMaurice Schulte, hoofdtrainer

Maurice is sinds de zomer van 2015 hoofdtrainer van SVE. Hij speelde zelf in een ver verleden al eens voor SVE en maakt de laatste jaren naam als trainer. Hij traint grote Nederlandse talenten  en is bezig met het halen van het trainer-4 diploma (één na hoogste). Daarnaast slaat Maurice zelf een verdienstelijke bal in de 2e divisie.

Jan Mulder

Jan neemt sinds de zomer van 2015 de donderdaggroep voor zijn rekening. Jan stond ooit bekend als talent, maar het sociale gedeelte van tafeltennis nam bij hem de overhand. Nu probeert hij zijn kennis over te brengen op anderen. Jan komt zelf uit in de 3e divisie.

 

Irene AangeenbrugIrene Aangeenbrug

Irene stapte in juni 2015 over van Taverzo, waar ze het tot de Eredivisie B schopte. Bij SVE nam ze Dames 1 op sleeptouw, waarmee ze promoveerde naar de 1e divisie. In de zomer 2016 is Irene bij SVE begonnen als trainster voor de donderdaggroep. Irene heeft een diploma bewegingsonderwijs en is in het bezit van het trainer 2-diploma.

Jan Braat

Jan is al geruime tijd SVE lid en traint afwisselend met Irene de donderdag groep. Jan speelt daarnaast competitie bij de heren in de afdelingsklasse.

 

Simone Broersen

Simone is een tafeltennis addict van het eerste uur.
Ze speelt zelf Landelijk 3e divisie en traint de beginners op maandag.

 

Wouter Bloksma

Wouter is wat ze noemen ‘een oude rot’.
Je let even niet op en je hebt van hem verloren. Hij traint de senioren 3-6e klasse op maandag.

Jesse Oostveen

Jesse is een gedreven tafeltenniser.
Met veel plezier traint hij de beginners en jeugd 2 op donderdagavond.

 

 

Peter Miedema

Toen Peter’s dochter Juna lid werd bij SVE, werd hem gevraagd of hij dan ook niet meteen mee wilde werken aan de jeugdtraining.  Hij geeft regelmatig clinics aan scholieren en minder-valide spelers.
Geen foto, maar te herkennen aan baard, een oorbel en ….een hele brede glimlach :-).

Wouter DuboisTrainers