SVE beschikt over meerdere gediplomeerde trainers die dagelijks de trainingen en clinics verzorgen. Van het niveau van assistent trainer tot nationale beroepstrainers. Alle trainers beschikken over een Verklaring van Goed Gedrag. SVE waarborgt daarmee zowel de kwaliteit als de integriteit van haar trainers.

1620732_680818758627339_1356125592_nMaurice Schulte, hoofdtrainer

Maurice is sinds de zomer van 2015 hoofdtrainer van SVE. Hij speelde zelf in een ver verleden al eens voor SVE en maakt de laatste jaren naam als trainer. Hij traint grote Nederlandse talenten; daarnaast slaat Maurice zelf een verdienstelijke bal op nationaal niveau.

 

Irene AangeenbrugIrene Aangeenbrug

Irene stapte in juni 2015 over van Taverzo, waar ze het tot de Eredivisie B schopte. Bij SVE nam ze Dames 1 op sleeptouw, waarmee ze promoveerde naar de 1e divisie. In de zomer 2016 is Irene bij SVE begonnen als trainster voor de donderdaggroep. Irene heeft een diploma bewegingsonderwijs en is in het bezit van het trainer 2-diploma.

 

Wouter Bloksma

Wouter is wat ze noemen ‘een oude rot’.
Je let even niet op en je hebt van hem verloren. Hij traint de senioren 3e-5e klasse op dinsdag.

Jan Braat

Jan Braat is op latere leeftijd begonnen met tafeltennis, maar werd meteen gegrepen door het spelletje. Hij heeft zich opgewerkt van beginner tot 1e klasse. Sinds kort geeft hij op dinsdag training aan de beginners en recreanten.

Peter Miedema

Toen Peter’s dochter Juna lid werd bij SVE, werd hem gevraagd of hij dan ook niet meteen mee wilde werken aan de jeugdtraining.  Hij geeft regelmatig clinics aan scholieren en traint minder-valide spelers.
Geen foto, maar te herkennen aan baard, een oorbel en ….een hele brede glimlach :-).

Wouter DuboisTrainers