Overzicht resultaten Beker

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De Bekercompetitie is ondertussen twee weken oud. Sommige poules worden deze week al afgerond, andere moeten nog even wachten tot eind volgende week (de inhaalweek). Hierbij een overzicht hoe de SVE-teams er op dit moment voorstaan. Voor zes van de acht teams is plaatsing voor de knock-out fase realistisch gezien nog haalbaar!SVE 1 (Rogier, Wai Jor, Anton, Ron, Maarten, Mees, Jasper)
Ons eerste team heeft al twee van de drie wedstrijden achter de rug. Na een 14-4 overwinning in de eerste week werd er afgelopen vrijdag niet echt overtuigd. Tegen Hilversum 7 werd met 9-9 gelijkgespeeld. Maarten scoorde wederom 4 winstpartijen en is met 8 uit 8 daardoor nog ongeslagen. SVE 1 staat nu met 23 punten 5 punten voor op nummer 2 Hilversum en 6 op nummer 3 Bijmaat. Volgende week vrijdag moet uit tegen Rega plaatsing voor de knock-out fase afgedwongen kunnen worden.

SVE 2 (Timeas, Ruben, Wilfred, Jan, Jacob, Sean, Maurice)
Het sterrenteam SVE 2 heeft pas één wedstrijd gespeeld, die met 12-6 verloren ging tegen SVO. Omdat SVO daarna met 17-1 van Woerden won is wel duidelijk dat zij de poule gaan winnen. SVE 2 moet zich focussen op de tweede plek. Als zowel van Woerden (deze vrijdag) als van Maarssen (volgende week vrijdag) gewonnen wordt moet dat geen probleem zijn.

SVE 3 (Melanie, Anne, Ilse, Laura, Yusra, Irene, Susanne)
In de eerste week verloren de dames van SVE 3 met 10-8 van SVO. De tweede wedstrijd was helaas een kloppartij: 15-3 verloren van Maarssen 3. Irene deed het nog goed met twee overwinningen, maar verder wist alleen Anne een potje te winnen. De zusjes Van Berkum bleven zonder zonde. De kans op uitschakeling is daardoor voor dit team erg groot.

SVE 4 (Kelly, Berber, Angelique, Sascha, Alannah, Amber, Nena)
Een bijzondere situatie voor dit damesteam, want ze hebben nog helemaal niet gespeeld! De eerste twee wedstrijden moeten vanwege omstandigheden verzet worden. Ze spelen deze week twee keer (morgen uit naar ZTTV, donderdag uit naar HTTC) en volgende week vrijdag nogmaals (thuis tegen VTV).

SVE 5 (Arnold Freerk Jan Folkert Joeri Abd Faisal)
Na de 11-7 overwinning in de eerste week, ging SVE 5 vorige week dinsdag hard onderuit tegen Traiectum 1. Onze eigen Niels wist namens Traiectum vier potjes te winnen en SVE 5 werd mede daardoor op een 14-4 nederlaag getrakteerd. Maar niet getreurd! SVE moet vrijdag nog tegen nummer laatst UTTC. Als thuis tegen hen een mooie overwinning geboekt kan worden dan mag SVE 5 zeker nog hopen op een plek in de knock-out fase.

SVE 6 (Jan, Pim, Tom, Wouter, Wouter, Obbe, Robbert)
De mannen van SVE 6 zijn on fire. Na in de eerste week met 15-3 van Maarssen te hebben gewonnen deden ze er afgelopen vrijdag nog een schepje bovenop: 16-2 tegen HTTC. Vrijdag volgt de laatste, en waarschijnlijk lastigste, wedstrijd tegen TTVN, maar plaatsing voor de knock-out fase kan dit team al niet meer ontgaan.

SVE 7 (Martijn, Jeroen, Harry, Stan, Daan, Joost, Hans)
Team 7 bestaat uit een aantal spelers van NSV, aangevuld met jeugdspelers van SVE. De eerste wedstrijd werd door de NSV’ers met 12-6 verloren van TTVN, dus ditmaal was de jeugd aan zet. Hans en Joost lieten zich daarbij van hun beste kant zien. Ze wonnen allebei drie wedstrijden en samen hun dubbel. Daan en Stan Eleveld wisten helaas geen potje te winnen, maar pakten wel samen hun dubbel. Er werd dus 10-8 verloren. De kans op plaatsing voor de knock-out fase is daardoor erg klein geworden, maar niet nihil. Als er vrijdag een ruime overwinning wordt geboekt tegen UTTC heeft het team nog een kans.

SVE 8 (Eduard, Sylvester, Bart, Marcel, Jaemon, Hani, Eddie)
In de poule ligt alles nog open. SVE 8 heeft een keer met 10-8 gewonnen en een keer met 10-8 verloren. Ze staan daardoor nu 4 punten achter op koploper TTVN en 3 op nummer 2 VTV. SVE moet zelf echter nog tegen nummer laatst HTTC, tegen TTVN en VTV tegen elkaar spelen. Bij een goede overwinning op HTTC (vanavond) moet plaatsing voor de knock-out fase dus nog mogelijk zijn.

Jasper GraaffOverzicht resultaten Beker

Laat een reactie achter