[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Personeelsuitje Utrecht

Om de onderlinge band en sfeer in het bedrijf te versterken is het goed om zo nu en dan eens wat met het personeel te gaan doen. Door middel van een personeelsuitje leren zij elkaar op een andere manier kennen wat ook goed is voor de teambuilding. Bent u op zoek naar een leuke en originele invulling van uw personeelsuitje in Utrecht? Dan helpen wij van Tafeltennisvereniging SVE u graag op weg!

Mogelijkheden van een personeelsuitje

U kunt zich als individu bij ons aansluiten, maar ook wanneer u helemaal niet tafeltennist laten wij u hier toch graag mee kennis maken. Voor uw personeelsuitje in Utrecht hebben wij dan ook meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij ieder jaar de Utrechtse bedrijfskampioenschappen, waar u vanaf 3 personen aan deel kunt nemen. Niet alleen zijn deze kampioenschappen en leuke invulling van een personeelsuitje, het is ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken, borrelen en tafeltennissen.

Naast deze kampioenschappen organiseren wij ook graag een tafeltennis clinic op maat. Voorafgaand aan de clinic kunt u een drankje doen aan onze bar. Vervolgens zal de clinic beginnen met een uitleg over de spelregels, welke getest zullen worden door middel van een quiz. Wanneer de spelregels duidelijk zijn, beginnen we met een korte training van één van onze gecertificeerde trainers. Na een uur is het tijd voor een mini toernooi. Jullie spelen tegen elkaar en aan het einde zal de kampioen gehuldigd worden.

Na deze gezellige clinic nodigen wij u graag uit voor een hapje en een borrel in onze kantine. Gezellig napraten over de clinic en ook goed voor de onderlinge band. De richtprijs voor een clinic vanaf 8 personen is €25 per persoon, exclusief drankjes. Bij ons complex is volop gratis parkeerplek aanwezig, dus u kunt gerust met de auto komen.

Meer weten over het personeelsuitje in Utrecht?

Bent u nog op zoek naar personeelsuitje ideeën en heeft u interesse in de mogelijkheden van Tafeltennisvereniging SVE? Dit kan door te bellen naar 06 – 282 43 120 of door een e-mail te sturen naar info@ttvsve.nl. Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van een antwoord op al uw vragen. Heeft u persoonlijk interesse in het tafeltennissen en zou u graag een keer komen kijken of dit ook iets voor u is? Kom dan gerust eens langs om een keer mee te trainen!

Contact

[/vc_column] [vc_column width=”1/3″ style=”margin-top:40px;”]

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Contactinformatie

  ttvsve.nl
  Lidmaatschap: penningmeester@ttvsve.nl
  Competitie: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl
  Zaalverhuur: r.b.j.bod@planet.nl
  Evenementen: svetoernooien@hotmail.com
  Algemeen: info@ttvsve.nlTelefoon: (vanaf 19.30 uur op werkdagen):
  030 – 2616970

  Buiten openingstijden en alleen bij spoed:
  030 – 2761572

  Bezoekadres: Loevenhoutsedijk 4
  3552 XE Utrecht
  Postadres: Pieter Nieuwlandstraat 26B
  NL

  3514 HJ Utrecht

  [/vc_column] [/vc_row]
  Ron van der MaarelPersoneelsuitje Utrecht