Personele wisselingen SVE 1: Sanne out, Ian in

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De meeste verenigingen zijn al druk bezig met de samenstelling van de eerste teams voor de Najaarscompetitie 2017. Uiteraard is SVE daar geen uitzondering op; ook bij SVE wordt er achter de schermen al een tijdje hard gewerkt om de teams (ook) volgend seizoen weer op volle sterkte te hebben. Met gepaste trots kunnen we jullie nu meedelen dat SVE een mooie versterking heeft weten te strikken voor het eerste: hardbatcoryfee en (naar eigen zeggen) TV-persoonlijkheid Ian de Graaf. Helaas vertrekt Sanne de Hoop tegelijkertijd bij SVE. Ongelooflijk maar waar: zij heeft zich laten verleiden door een andere vereniging.

Ian is al langer een goede bekende van SVE. Hij is de afgelopen seizoenen regelmatig door ons gepolst om SVE 1 te komen versterken, maar hield de boot tot nu toe af omdat hij goed op zijn plek zat bij SKF. Nu SVE 1 naar alle waarschijnlijkheid weer promoveert naar de 2e divisie en daarvoor met Rogier Kessel en Afdelingskampioen Quinten van Dissel al een sterk én gezellig team heeft staan, was het voor Ian het juiste moment de overstap te maken.

Ian, 24 jaar en woonachtig in Nijkerk, werd opgeleid bij Rega en Elan. Zijn carrière bij de senioren startte hij bij Hilversum, maar hij stapte al snel over naar SKF. Bij SKF was hij drie jaar lang een stabiele 3e divisie speler, maar nadat hij terugkeerde bij Rega ging het hard met zijn ontwikkeling. Ian werd bijna onverslaanbaar in de 3e divisie en groeide uit tot één van Nederlandse beste Wutto en hardbat spelers. Hij deed ook al twee keer mee aan het officieuze hardbat-WK in Ally Pally in Londen. Dit seizoen speelt Ian 2e divisie bij SKF en laat hij wederom zien enorm gegroeid te zijn. Zo scoorde hij een hattrick tegen koploper VTV en won hij afgelopen zaterdag bijna van de nog ongeslagen Jos Verhulst (JCV). SVE is dan ook verheugd om met Ian een versterking te hebben aangetrokken waarmee SVE naar verwachting in de bovenste regionen van de 2e divisie mee zal kunnen draaien.

Sanne naar VTV, Rob Seldenrijk tijdelijk naar buitenland
We zijn daarom teleurgesteld dat Sanne in is gegaan op de avances van VTV. Sanne speelt al jaren Eredivisie dames bij VTV en traint daar ook. Sanne heeft nu de kans aangeboden gekregen om in het Najaar naast Eredivisie dames ook 1e divisie heren te gaan spelen bij VTV en kon die uitdaging niet laten liggen. Hoewel wij Sanne haar overwegingen (tot op zekere hoogte) begrijpen vinden wij haar vertrek uiteraard zeer spijtig, mede omdat ook SVE omhoog kijkt met Ian als versterking en grote talenten als Floris en Tim in aantocht. We zullen dat nu zonder Sanne moeten en gaan doen.

Rob Seldenrijk heeft daarbovenop laten weten een competitie over te slaan, omdat hij voor zijn minor stage gaat lopen in het buitenland. De komende weken zal daarom besproken worden of er nog een speler bij het eerste moet komen en zo ja, wie.

Jasper GraaffPersonele wisselingen SVE 1: Sanne out, Ian in

Laat een reactie achter