Peter voorkomt debacle voor SVE 2

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag werd de kraker gespeeld tussen SVE 2 en Hilversum 6. Kopman André Louwen is geblesseerd en daarom was de verwachting dat er gewonnen moest kunnen worden. Peter, Sean en Jan namen het op tegen de jeugdige talenten Patrick Roest en Heleen Hop, aangevuld met de ervaring van Rens Pater.

SVE begon goed: Peter zette overtuigend Heleen aan de kant. Daarna leek Sean helaas wat te bezwijken onder de zenuwen. Hij verloor vrij kansloos van een goed spelende Rens. Gelukkig liet Jan daarna geen spaan heel van Patrick en werd het dubbel ook binnengehaald door Jan en Peter: 3-1 en de weg naar de overwinning leek ingezet. Even later stond het 4-2, nadat Sean ook van Heleen verloor. Peter maakte dat goed door te winnen van Patrick. Daarna kwam de klad er helaas echter in. Jan verloor verrassend van de boven zichzelf uitstijgende Rens. Het publiek werd vermaakt met spel van erg hoog niveau, maar helaas wel Rens met als winnaar in vier game. Voor Sean was de koek op en hij verloor ook kansloos van Patrick. Omdat Jan daarna ook nog eens van Heleen verloor, die alles wat Jan bracht vakkundig terugblokte, stond SVE opeens achter: 4-5. Peter liet echter zien met recht kopman te zijn en hij versloeg Rens in de belangrijke laatste wedstrijd.

Helaas bracht de avond dus niet wat SVE 2 had gehoopt. Hilversum staat nu nog steeds 6 punten voor op SVE, met een wedstrijd minder voor SVE maar een beter onderling resultaat voor Hilversum. De laatste drie wedstrijden worden dus beslissend!

Jasper GraaffPeter voorkomt debacle voor SVE 2

Laat een reactie achter