Pijnlijke degradatie voor SVE 2

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Een wisselvallig seizoen werd gisteren door SVE 2 beëindigd met een knappe 7-3 overwinning op Tafeltennis Zwolle 1. Het bleek echter niet genoeg. SKF won thuis met 8-2 van Assen en bleef SVE zo op onderling resultaat voor. De kater is groot! SVE eindigt met 46 punten op de 5e plek in de poule en degradeert daarmee in principe naar de Hoofdklasse.

Het wilde maar niet vlotten met team 2 dit seizoen. Robin had lang last van griepverschijnselen en kon maar niet echt wennen aan de snelle zaal van SVE. Kopman Wai Jor ging experimenteren met nieuwe rubbers of had last van een kater, iets waar wisselvallige Jan ook regelmatig last van had. Het aantal spannende 5-gamers dat Jan verloor is daarbij ook nog eens niet bij te houden. Alleen Remco was dit seizoen redelijk steady en presteerde met 7 winstpartijen uit 18 naar verwachting.

Gisteren moesten daarom alle zeilen bij worden gezet uit tegen Zwolle. De thuissupporters leefden mee en vroegen in de Whatsapp-groep van SVE talloze malen om een tussenstand, maar die oproep werd helaas stelselmatig genegeerd. Uiteindelijk bleek dan dat er 7-3 was gewonnen. Robin had knap al zijn wedstrijden gewonnen, Remco had er twee gepakt, Jan helaas maar één (met weer veel pech begrepen we later). Uiteindelijk was het dus niet genoeg en dat is zuur voor de mannen, want de verwachting was toch wel dat ze zich in de niet al te sterke poule moesten kunnen handhaven. Nu is het afwachten wat er de komende maanden gaat gebeuren. De 3e divisie telt 8 poules en SVE is van alle 8 nummers 5 het team met de meeste punten. Vaak betekent dat alsnog handhaving, maar een zekerheid is het niet.

Jasper GraaffPijnlijke degradatie voor SVE 2

Laat een reactie achter