Plichtmatige overwinning SVE 5

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na de domper van vorige week tegen UTTC, moesten de mannen van SVE 5 ergens nog motivatie zien te vinden voor de competitiewedstrijd tegen nummer laatst NSV. Dat ging niet van harte.

 

Timeas wil de rest van het seizoen liever helemaal niet meer spelen, Anton is nog steeds op zoek naar zijn oude topvorm en ik (Jasper) had al 1,5e week griep. Toch moest ik spelen, omdat Wurff liever naar een concert van een Scandinavische ‘piratenmetal’ band ging en voormalig talent Nena ontdekt heeft dat er meer in het leven is dan pingpongen: ze wilde niet invallen.

Na drie dagen op de bank en in bed te hebben gelegen en met de koorts nog in m’n lichaam mocht ik de avond aftrappen tegen Martijn de Nas. Die wist in de eerste game zonder enige moeite het kleine beetje motivatie dat ik had volledig uit me te zuigen. Na die tranentrekkend slechte game, die ik te makkelijk won, kon ik me niet meer motiveren om verder nog al teveel uit te voeren. Om onduidelijke redenen wist ik de wedstrijd gelukkig nog wel met 11-9 in de 5e game te winnen.

De toon was dus gezet. Timeas zette de koers voort door in vijven van de flink klagende Martijn Alblas te winnen, terwijl Anton daarna in een degelijke pot won van de super vriendelijke mentor van het team, Harry Eleveld.

De hoop op een 10-0, net als in de uitwedstrijd, was na het dubbel weg. Anton moest tegen zijn zin verplicht dubbelen en dat ging bij vlagen best aardig, maar uiteindelijk waren Harry en Alblas beter.

Na de thee ging het snel. Ik had twee Radlers genomen in de hoop dat ik me dan beter zou gaan voelen, wat bleek te werken. Tegen Harry en Alblas kwam ik niet in de problemen. Voor Timeas gold hetzelfde tegen Harry en De Nas. Helaas kon Anton ons voorbeeld niet helemaal volgen. Na nog wel te hebben gewonnen van de steeds luider klagende  Alblas, kon Anton het tegen De Nas allemaal niet meer aan. De ellende werd hem teveel en hij verloor in vijven.

Gelukkig konden we het na de wedstrijd goedmaken bij Anton. Om 12 uur werd zijn 30e levensjaar ingeluid met een paar confettikanonnen, door Sascha gebakken taarten en een paar heerlijke verjaardagsliedjes. Naar verluid was het nog lang gezellig, maar toen lag ik alweer veilig onder de wol.

Volgende week vrijdag komt Shot op bezoek. Wurff, Anton en Timeas krijgen dan de kans onze 2e plek definitief veilig te stellen. Ik ga ondertussen lekker sushi eten en borrelen met twee oud-collega’s.

Jasper GraaffPlichtmatige overwinning SVE 5

Laat een reactie achter