Poule SVE 1 blijft ongekend spannend na gelijkspel tegen Spaarne

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag trad SVE 1 aan tegen nummer 2 in de poule Spaarne. Na de 7-3 overwinning tegen DOV een uitgelezen kans om ook Spaarne op achterstand te zetten. Het liep echter anders. Quinten van Dissel is nog niet helemaal bekomen van zijn overstap naar het grote SVE en verliest met knikkende knietjes veel meer potten dan men van hem gewend is. Zaterdag wist hij zelfs geen enkele wedstrijd te winnen, waardoor er 5-5 gelijkgespeeld werd.

Kopman Rogier Kessel had zaterdag een vrije dag, maar met Sanne, Quinten en Rob stond er nog steeds een zeer sterk team. Sanne liet wederom zien in uitstekende vorm te verkeren, zij won al haar wedstrijden. Rob was als altijd degelijk en won net als in zijn twee eerdere wedstrijden twee potten. Quinten kon het spoor van zijn teamgenoten echter niet volgen. Zijn het zenuwen, een vormcrisis of de onwennigheid van spelen in de 3e divisie na 2 jaar 2e divisie? Wie zal het zeggen – Quinten gaf zelf aan er moeite mee te hebben dat hij op dit niveau steeds zelf het spel moet maken -, feit is dat Quinten niet tot winst wist te komen. Aangezien ook het dubbel verloren ging eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

SVE staat nog steeds bovenaan, maar zowel Spaarne als DOV volgt op slechts één punt achterstand. Deze twee achtervolgers kruizen zaterdag de degens, terwijl SVE thuis speelt tegen nummer 4 BIT. Aan SVE de taak een mooie uitslag neer te zetten zodat er weer uitgelopen kan worden op DOV en Spaarne.

Jasper GraaffPoule SVE 1 blijft ongekend spannend na gelijkspel tegen Spaarne

Laat een reactie achter