Prima 1e week Bekerteams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Vorige week werden de eerste wedstrijd in de Bekercompetitie gespeeld. Onze teams scoorde een aantal heel goede resultaten en een aantal mindere. Over het algemeen mogen we echter tevreden zijn.

Bijmaat 2 – SVE 1: 4-14
Op papier is SVE 1 ons sterkste bekerteam. Dat lieten ze dinsdag ook meteen zien door 14 punten te pakken tegen Bijmaat. Plaatsing voor de knock-out fase lijkt daarmee voor dit team al bijna een zekerheidje. Jasper (ik dus) was de schlemiel van de avond. Ik had blijkbaar nog last van de naweeën van het Vrijgezellenfeest van Anton de zaterdag ervoor en wist maar één potje te winnen. Gelukkig deden mijn teamgenoten het een stuk beter!

SVO 1 – SVE 2: 12-6
Onze andere hoop om ver te komen in de Beker is team 2. Zij hebben het qua poule-indeling echter wat minder getroffen, met onder andere het sterke SVO 1 als tegenstander. Helaas was vooral Timeas afgelopen dinsdag niet in vorm: hij verloor alle vier zijn wedstrijden én het dubbel. De andere twee poulewedstrijden moet SVE 2 dus nog flink aan de bak.

SVE 3 – SVO 2: 8-10
De dames van SVE 3 speelden donderdag een spannende wedstrijd tegen SVO 2. Bijna steeds werden om en om werden de punten verdeeld, totdat SVO op 8-8 de twee laatste potten pakte. Vooral Laura was sterk met 3 overwinningen, Yusra had het minder op de heupen met een nulletje.

Shot 3 – SVE 5: 7-11
Folkert, Abd, Jan en Arnold zetten een mooi resultaat neer, door op vrijdag met 7-11 te winnen van Shot. Op papier waren de teams erg aan elkaar gewaagd, maar in de praktijk was SVE dus net wat beter. Jan Braat was de sterspeler met een kwartet aan overwinning, Arnold bleef helaas achter met een nulletje.

Maarssen – SVE 6: 3-15
Ook SVE 6 liet merken dat er rekening met ze moet worden gehouden. Pim, Wouter Bloksma, Tom en Jan Bruins lieten op donderdagavond weinig heel van Maarssen. Alleen Jan was wat minder in vorm: hij verloor twee wedstrijden en zijn dubbel. SVE 6 is dus ook al bijna door naar de knock-out fase.

TTVN 4 – SVE 7: 12-6
NSV speelt samen met wat jeugdleden van SVE als team 7 in de beker. Afgelopen vrijdag speelden alleen de NSV’ers tegen het sterke TTVN 4, met o.a. John van Spengen. Ons team dolf met 12-6 het onderspit.

TTVN 3 – SVE 8: 10-8
Samen met SVE 7 speelden Hani, Eduard, Jaemon en Eddie ook uit tegen TTVN. Deze teams bleken aan elkaar gewaagd, maar helaas bleek vooral Hani niet in vorm. Of wellicht had hij last van een te hoge rating, na een uitstekend seizoen in de 6e klasse? In ieder geval wist hij geen wedstrijd te winnen, waardoor TTVN nipt aan het langste eind trok.

 

Jasper GraaffPrima 1e week Bekerteams

Laat een reactie achter