Quinten van Dissel komt SVE versterken

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De kogel is door de kerk: Quinten van Dissel verruilt met ingang van de Voorjaarscompetitie 2017 Bijmaat voor SVE. Quinten zal in het voorjaar samen met Rogier Kessel, Sanne de Hoop en Rob Seldenrijk voor SVE 1 uit gaan komen, waarschijnlijk in de 3e divisie.

Quinten is geen onbekende voor SVE. Hij traint al een paar jaar af en toe mee en drinkt ook regelmatig een biertje mee op de gezellige avonden bij SVE. Aangezien de landelijke teams bij Bijmaat de afgelopen jaren steeds verder uit elkaar vallen was er al vaker contact met hem, maar Quinten vond het lastig om de deur bij Bijmaat definitief achter zich dicht te trekken. Nu zijn huidige team weer uit elkaar valt is de keuze voor SVE definitief gemaakt.

SVE is ontzettend blij met de komst van Quinten. Nu Jacintha de Hoop voor onbepaalde tijd naar het buitenland vertrokken is moest er versterking komen voor het team. Quinten past in het ideale plaatje dat wij voor ogen hebben, omdat hij naast een goede speler ook een graag geziene gast is bij SVE. Welkom dus Quinten en veel succes!

Jasper GraaffQuinten van Dissel komt SVE versterken

Laat een reactie achter