Rabobank Utrecht ondersteunt SVE de komende jaren

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De kogel is door de kerk. De Rabobank Utrecht heeft na een streng selectieproces acht Utrechtse sportverenigingen gekozen die de komende jaren ondersteund gaan worden. Tafeltennisvereniging SVE is één van die acht verenigingen! SVE is erg trots dat het de schifting overleefd heeft. Met 250 leden is SVE verreweg de kleinste vereniging die ondersteund gaat worden. Hieronder het persbericht van de Rabobank.

 

Rabobank Utrecht gaat, samen met NOC*NSF en lokale organisaties zoals Vereniging Sport Utrecht, verenigingen helpen zich klaar te maken voor de toekomst door ze te ondersteunen met kennis en begeleiding. Afgelopen zomer zijn diverse Utrechtse sportverenigingen uitgedaagd door Rabobank om hun ambities op het gebied van financiën, bestuurlijk, gezondheid, duurzaamheid en/ of maatschappelijk te pitchen.

Uit de pitch moest vooral blijken dat de verenigingen de wil en energie hebben om te werken aan deze ambitie. Aan de hand van de pitches heeft Rabobank de te ondersteunen verenigingen gekozen. De komende jaren gaan wij als Rabobank Utrecht samenwerken met MHC Fletiomare, Z.P.C. Watervlo, SV Vechtzoom, SVE, U.K.V. Synergo, Zwaluwen Omni, SV Kampong en M.M.H.C. Voordaan.

Verenigingsavond

Donderdagavond 2 november kwamen in stadion Galgenwaard diverse Utrechtse sportverenigingen samen om elkaar te inspireren. Veel verenigingen blijken met dezelfde uitdagingen te zitten, bijvoorbeeld op het gebied van binden van leden en vrijwilligers, een gezonde en duurzame accommodatie of samenwerkingen tussen verenigingen onderling. Soms hebben andere verenigingen daar al een passende oplossing voor. Een inspirerend verhaal van Erben Wennemars over de waarde van verenigingen en het verenigingsleven maakte de avond compleet.

‘We gaan aan de slag’

“De afgelopen periode hebben we uitgebreid met de verenigingen gesproken. Heel mooi om te horen op welke manier ze bezig zijn om hun rol in de lokale omgeving te pakken en hoe zij zich proberen aan te passen aan de huidige tijd. Samen gaan we aan de slag om de verenigingen klaar te maken voor de toekomst.” aldus Ronald van Maldegem, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Utrecht.

De kracht van verenigingen

Als Rabobank geloven we in de kracht van verenigingen. Al die verenigingen spelen een grote rol in ons leven en in het leven van onze klanten. Rabobank Verenigingsondersteuning gaat veel verder dan een geldbedrag in ruil voor zichtbaarheid van het merk Rabobank op bijvoorbeeld een shirt of boarding. We gaan voor structurele verbeteringen en niet voor het tijdelijk vullen van de kas. Hiermee stapt Rabobank Utrecht af van de traditionele vorm van sponsoren.

 

Jasper GraaffRabobank Utrecht ondersteunt SVE de komende jaren

Laat een reactie achter