Sponsorovereenkomst met Rabobank Utrecht getekend

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff1 Reactie

Vanochtend zijn de handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst tussen SVE en Rabobank Utrecht. Al sinds november 2017 is de ondersteuning van SVE feitelijk begonnen, maar er moesten nog wat zaken formeel worden vastgelegd. Voorzitter van SVE Jasper Graaff en directeur van Rabobank Utrecht Ronald van Maldegem beklonken de deal met een ferme handdruk.

De overeenkomst met Rabobank loopt tot eind 2020. In die periode ondersteunt Rabobank Tafeltennisvereniging SVE zowel financieel als met kennis en kunde. Tafeltennisvereniging SVE werkt samen met Rabobank aan een gezonde en duurzame vereniging. Een vereniging waar gemotiveerde vrijwilligers een belangrijke rol vervullen. Zowel op de club als voor de lokale maatschappij. Een vereniging waar je je kunt ontwikkelen en uitdagen.
Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden aan verenigingen zoals Tafeltennisvereniging SVE. Zij ondersteunen de vereniging met ambitie. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met ons. Rabobank ondersteunt met kennis en mankracht. Omdat ze begrijpen dat verenigingen zoals Tafeltennisvereniging SVE van ongekend belang zijn voor de toekomst! Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang.
De ondersteuning is een tijd geleden al begonnen met een begeleidingstraject om de vrijwilligersorganisatie bij SVE te versterken. Nu de overeenkomst formeel getekend is krijgt SVE ook financieel een duwtje in de rug. We gaan samen met onze leden goed nadenken hoe wij die middelen het beste tot zijn recht kunnen laten komen binnen onze vereniging.

Jasper GraaffSponsorovereenkomst met Rabobank Utrecht getekend

Reacties

Laat een reactie achter