Actief uitje in Utrecht

Redelijke resultaten landelijke teams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Volle bak gisteren bij SVE tijdens de eerste Super Saturday van de landelijke Voorjaarscompetitie. Acht teams speelden tegelijkertijd thuis en de resultaten waren overwegend goed. Zoals gewoonlijk bleef het na de wedstrijden bovendien nog lang gezellig, mede dankzij de pannenkoeken van Timeas! Een overzicht van de resultaten.

SVE 1 (H) begon in de 3e divisie D goed met een 8-2 overwinning op promovendus Alexandria ’66 2. Invaller Ron van der Maarel deed het geweldig met twee zeges. Hij verloor alleen van Sebastiaan Meertens, die ook Rob wist te bedwingen. Rogier bleef ongeslagen.

SVE 1 (J) leek op een dikke overwinning op Hilversum af te steven in de Kampioenspoule, maar vanaf 5-1 kwam de klad erin. Uiteindelijk werd er gelukkig wel 6-4 gewonnen, wat een redelijk resultaat is. Tim en Gabriëlius wonnen er twee, Floris had een mindere dag en won er één.

SVE 1 (D) trad uit tactische overwegingen zonder kopvrouw Nena aan tegen titelfavoriet De Treffers, dat op haar beurt zonder kopvrouw Maaike Dekkers speelde. Resultaat was een 3-7 nederlaag voor SVE. Amber liet wederom zien prima mee te kunnen komen op dit niveau en pakte twee potjes, de niet helemaal fitte Irene won er één. Laura speelde goed maar wist niet tot winst te komen.

Overige resultaten

Heren, 3e divisie
SVE 2  – SKF 4: 5-5 Wai Jor 3, Jan 1, Robin 0.
SVE 3 – GTTC 1: 1-9 Invaller Khales 1, Christiaan 0, Sean 0.

Dames, 2e divisie
SVE 2 – De Treffers 3: 2-8 Melanie 1, Yusra 1, Judith 0.
SVE 3 – Disnierats 1: 1-9 Anouk 1, Tanja 0, Susanne 0.

Jeugd, Landelijk C
SVE 2 – Stiphout 1: 7-3 Nick 3, Tobias 1, Joost 2.

Jasper GraaffRedelijke resultaten landelijke teams

Laat een reactie achter