Resultaten landelijke teams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Wisselende resultaten voor de landelijke teams van SVE dit weekend. SVE 1 boekte een degelijke zege en zag de concurrentie punten verspelen, maar SVE 2 verloor teleurstellend van directe concurrent SKF en Dames 1 ging hard onderuit tegen De Treffers. SVE 3 verloor voor de 6e keer op rij met 9-1.SVE 1 speelde zaterdag uit tegen nummer laatst Alexandria. Kopman Rogier Kessel speelde weer eens mee, maar het was niet zijn dag. In de eerste wedstrijd kreeg hij al matchpoints tegen te verwerken tegen Edwin ten Hoope, maar die wist hij nog weg te werken. In zijn tweede wedstrijd verloor hij wel in vijven van Daan Goossens. Opmerkelijk genoeg kwam Rogier in de 1e game met 10-0 voor, waarna hij het punt weggaf en de game met 11-1 won. Wellicht was de concentratie daardoor wat weg, want Daan won uiteindelijk met 13-11 in de 5e. Ook het dubbel ging verloren, terwijl alle andere potten voor SVE waren. Aangezien concurrent 5-5 gelijkspeelde tegen BIT.nl is de voorsprong van SVE toegenomen naar een comfortabele 5 punten.

SVE 2 deed het tegelijk minder tegen concurrent om de 4e plek SKF 4. Robin speelde goed, maar wist twee keer matchpoints niet te verzilveren. Een hattrick had daarmee tot de mogelijkheden behoord, maar hij wist uiteindelijk slechts één potje te winnen. Jan deed het beter met tweemaal winst, maar Remco wist helaas helemaal niet te winnen. Een 6-4 nederlaag was het resultaat, waardoor SKF weer langszij is gekomen in de tussenstand. Alle zeilen moeten bijgezet worden om degradatie te voorkomen.

SVE 3 speelde om 17.00 uur in Groningen. De eerste wedstrijd won Christiaan meteen van Hugo Beute, waardoor we wisten dat het een lange avond zou gaan worden. We winnen heel het seizoen immers steeds maar één potje. Daar was deze avond inderdaad geen uitzondering op. Christiaan had nog wel kansen om een tweede pot te pakken, maar kwam net tekort.

Dames 1 verloor bij koploper De Treffers met 8-2. Nena wist een wedstrijd te winnen en het dubbel werd gepakt. Er had overigens wel meer ingezeten. Nena verloor haar beide andere wedstrijden in vijven en ook Amber verloor nog een pot in vijven. Door deze nederlaag is SVE gezakt naar de laatste plaats in de poule.

Disnierats 1 – Dames 3: 9-1
De Treffers 3 – Dames 2: 8-2

Jasper GraaffResultaten landelijke teams

Laat een reactie achter