Robbert Bod Lid van Verdienste van SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen maandag werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens de vergadering werd er na de gebruikelijke onderdelen stilgestaan bij de verdiensten van Robbert Bod voor onze tafeltennisvereniging. Vervolgens werd Robbert, op voordracht van het bestuur, door de Algemene Ledenvergadering verkozen tot Lid van Verdienste.

Robbert is sinds 12 mei 1999 lid van SVE en is altijd zeer betrokken geweest. Robbert is een tijd voorzitter geweest, heeft jarenlang de bar(commissie) draaiende gehouden, heeft tot en met 2016 nog een algemene bestuursfunctie betrokken en is nu alweer enige jaren de man achter Stichting TTP. Deze stichting beheert het gebouw van SVE.

Het Lidmaatschap van Verdienste is een manier om Robbert te bedanken voor zijn grote bijdrage aan de vereniging. Hij is ooit ingestapt in een periode dat het niet goed ging met SVE en is nu we een enorme bloeiperiode doormaken nog steeds een zeer betrokken lid en belangrijke vrijwilliger. We hopen uiteraard dat hij dat nog lang zal blijven.

Bedankt Robbert en gefeliciteerd!

Jasper GraaffRobbert Bod Lid van Verdienste van SVE

Laat een reactie achter