Robin Luijer komt SVE 2 versterken in 3e divisie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Nadat we onlangs al mee konden delen dat Quinten van Dissel volgend seizoen SVE 1 komt versterken, is er nu ook versterking voor SVE 2. Robin Luijer ruilt Rega uit Nijkerk in voor SVE. Samen met Wai-Jor Woe, Remco Haring en Jan Mulder zal hij komend seizoen als SVE 2 uitkomen in de 3e divisie.

SVE probeert al enige tijd een tweede team te creëren dat permanent mee kan op landelijk niveau, maar dat gaat met horten en stoten. Talent uit de eigen opleiding Arthur Boerman stopte met competitie, de ontwikkeling van het andere talent (Mees van der Meer) ging niet zo hard als gehoopt, (nieuwe) spelers presteerden wat minder dan verwacht etc. Volgend seizoen gaan echter zowel SVE 2 als SVE 3 weer 3e divisie spelen en we hopen dat SVE 2 zich met Robin erbij kan gaan handhaven. Samen met Wai-Jor zal Robin de sterkhouder van het team moeten worden, terwijl Remco en Jan daarachter genoeg potjes moeten kunnen pakken om handhaving zeker te stellen.

Wij zijn ontzettend blij met de komst van Robin. Voor Robin is SVE bovendien geen onbekende vereniging. In zijn laatste seizoenen als jeugdspeler en vervolgens de eerste seizoenen bij de senioren speelde hij al bij SVE, om daarop terug te keren bij  vereniging Rega. Bij Rega is er momenteel echter geen uitzicht op een team dat kans maakt zich in de 3e divisie te handhaven, reden waarom Robin ervoor geopteerd heeft de overstap te maken naar SVE.

 

Jasper GraaffRobin Luijer komt SVE 2 versterken in 3e divisie

Laat een reactie achter